Ma 2019. 10 14.
Helén, Kaldixtusz napja van.
Látogatók száma : 43106464    
Honlapkeszites

Hiszékeny nõk voltak az áldozatai, volt hogy a saját halálhírét közölte

A most 54 éves szlovák férfi 2013-ban egy internetes társkeresõ oldalon nõkkel ismerkedett, levelezett, majd személyes találkozókat is megbeszélt, hogy aztán pénzt csaljon ki tõlük. A társkeresés során a terhelt „dr. Marco Castello” nevû, magyarul is beszélõ olasz rendõrkapitánynak adta ki magát.


Elsõ áldozata egy tapolcai nõ volt, „Marco Castello” néven mutatkozott be és azt állította, hogy Olaszországban él és dolgozik rendõrtisztként. Személyes találkozójukat követõen három napot Hévízen, egy apartmanházban töltöttek, ahol az utolsó napon a férfi – arra hivatkozva, hogy Olaszországban felejtette a bankkártyáját, a nõtõl 60 000 Ft-ot kért és kapott. A férfi a továbbiakban nem volt elérhetõ, sõt a nõt egy ismeretlen személy a halálhírérõl értesítette. Egy kaposvári nõvel a Budapesten a Corvin negyedben, egy apartman hotelben találkozott, ahol szintén három napot töltöttek együtt. Azonos módszerrel 115 000 Ft-ot kért és kapott, majd elutazását követõen elérhetetlenné vált. Egy jánossomorjai nõ ugyanígy járt, a férfi vele is eltöltött Budapesten egy hosszú hétvégét, melynek során 65 000 Ft-tal károsította meg a nõt. A férfinak ezután állítása szerint sürgõsen haza kellett utaznia, elutazását követõen azonban elérhetetlenné vált és késõbb egy állítólagos rokonán keresztül a halálhírérõl küldött értesítést.

A Keszthelyi Járási Ügyészség a férfi ellen 3 rendbeli csalás bûntette miatt nyújtott be vádiratot a Keszthelyi Járásbírósághoz - közölte lapunkkal dr.Pirger Csaba a Zala Megyei Fõügyészség sajtószóvivõje.

Kanizsa2016-06-01 08:24:00


További hírek:


REND-ŐR ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül