Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54773897    
Honlapkeszites

Adományboltok Éjszakája az autizmussal élõk javára

Május 27-én, pénteken 17 órától kezdetét veszi az Adományboltok Éjszakája országos programsorozat, melyben elsõ alkalommal vesznek részt a vidéki adományboltok is.


Az országos rendezvényhez azzal a küldetéssel csatlakoztak a Vas- és Zala megyékben mûködõ Charity Shop – Közösségi Boltok, hogy helyi mûvészekkel, pedagógusokkal és önkéntesekkel összefogva népszerûsítsék az egymás iránti szolidaritás gondolatát. Ennek jegyében szervezték a programokat a boltjaik elé, a nap teljes bevételét pedig a helyi autizmussal élõket segítõ szervezetek támogatására ajánlották fel.

A kezdeményezéshez helyi mûvészek, pedagógusok, szülõk és önkéntesek csatlakoztak. Zala megyében már sokadik, Vas megyében pedig második lépése ez a közösségi boltok hosszabb távú, intézményeket támogató programjának. A szervezõk biztosak benne, hogy egy különleges közösségi élményben lesz része azoknak, akik már ismerik az Adomány Pontot, de ajánlják mindazoknak is, akik még nem élték át az önzetlen adományozás és a közösségi jószolgálat örömét .

Programok: Nagykanizsa, Király u. 31/G

17:00 a Nagykanizsai Fúvószenekar térzenéje

17:15 a Honvéd Kaszinó Városi Diákszínpadának elõadásában: - Postás monológ Örkény István: Tóték címû drámájából - Színház az egész világ, legalábbis szerintünk - Salute Magic Ritmo mini csoport HIP-HOP tánc - CAKE SONG ének, ritmusos játék Pavlic Erika, Balassa Dominika - Máté Péter: Elsõ szerelem Szalai Patrik elõadásában - Árnyak a babaházban HIP-HOP tánc, színház - Nagy Bandó András: Vers mindegy kinek Antal Gergõ elõadásában

18:00 Bróz Józsefné Rozika néni bordalnok énekel

18:15 Csillag Citera Együttes 20:00 órától Árvadászat

Az éjfélig tartó árvadászat lényege, hogy különbözõ termékeken elrejtünk 20-40-50-60-70%-os kedvezménymatricákat. Keresd meg ezeket a termékeket és vásárold meg a kedvezménnyel csökkentett áron. A kedvezménybe bevont termékek óránként változnak! A nap teljes nettó árbevételét a Nagykanizsai Alapítvány az Autista Gyermekekért részére ajánlottuk fel - tájékoztatott Takács Balázs, a Charity Shop - Közösségi Bolt részérõl.

Kanizsa2016-05-26 12:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül