Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350446    
Honlapkeszites

Füstölgõ gumik a kiskanizsai reptéren

A rossz idõ ellenére csaknem ötszáz autó sorakozott fel a III. Országos Tavaszi Márkafüggetlen Autós-és Klubtalálkozón a Kiskanizsai Repülõtéren.


Pirosan füstöltek a gumik az autóstalálkozón. A közúti közlekedésre alkalmatlan abroncsok kizárólag a show elem szerepét töltötték be.

- Ennek az a lényege, hogy maga a gumi anyag, tehát a gumi granulátum piros színû, tehát ebbõl keverik ki a gumit, és ebbõl alakítják ki ezt az egészet, ezért nem a többi gumihoz képest fehéren, hanem különbözõ színárnyalatokban tud füstölni - magyarázta Bogdán Ernõ szervezõ.

A különbözõ tuning fokozatú autók között, volt teljesen egyedi építésû is.

- Ezt igazság szerint senki sem érti, de ez egy hobbi. Az ember megépíti, van egy olyan autója, ami kívül-belül teljesen át van faragva. Nem úgy van, hogy veszek egy gyári autót ez nem tetszik, az nem tetszik rajta és még egyszer annyit ráköltök, ez egy új autó árában már benne van, de legalább olyan, amilyennek szeretem - mondta el Lendvai Szabolcs.

Az idõjárás nem volt kegyes a szervezõkhöz, ennek ellenére elégedetten zárták a napot.

- Egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött abból a szempontból, hogy több, mint négyszáz autó érkezett már a helyszínre, ami rekordnak mondható, mert ilyen idõben nagyon kevesen indulnak el egy ilyen programra - vélekedett Jakabfi Dávid a Kanizsa Garage Club vezetõje.

Az egyedi autók mellett a különbözõ kiegészítõ programok, ügyességi versenyek is hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

Kanizsa TV - Kanizsa2016-05-16 10:42:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül