Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55355095    
Honlapkeszites

Meghosszabbították a legszebb konyhakertek jelentkezési határidejét

Május 20-a a „Legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei program új, meghosszabbított jelentkezési határideje. Errõl valamint a szenior fõzõversenyrõl és a Királyok, királynõk, örök barátságok címû könyv bemutatójáról, melyet Kiss János írt, tartott sajtótájékoztatót Tóth Nádor alpolgármester és dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó.


Ahogy Tóth Nándor elmondta, a „Legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjeit idén már negyedik alkalommal szervezik meg. A verseny nevezési idõpontját kitolják április 30-ról május 20-ig, melynek oka a rossz idõjárás. Így a jövõ hétig még várják a jelentkezéseket. Azt már tudni, hogy idén a tavalyihoz képest több közösségi kategóriás nevezés érkezett, összesen nyolc.

A „Nagykanizsa Legjobb Szenior Szakácsa” fõzõversenyt május 25-én szervezik meg a már hagyományos Idõsek Majálisán. Erre várják a szeniorok jelentkezését, akik közül a legjobb étket kifõzõ, a szakmai zsûri döntése alapján egy évig viselheti a Nagykanizsa Legjobb Szenior Szakácsa címet.

Ezt követõen dr. Szabados Gyula a városunkban megrendezésre kerülõ Szenior Sakkbajnokság elõdöntõjét említette, melyet május 14-én szerveznek meg. Ennek keretében mutatják be Kiss János Királyok, királynõk, örök barátságok címû könyvét a megnyitót követõen.

V.M.2016-05-13 10:33:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül