Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51046504    
Honlapkeszites

Indul a nyári idõszámítás a karosi négy évszakos családi fürdõjében

A hagyományokhoz híven a május 1-i hétvégén nyit a Zalakarosi Fürdõ szabadtéri strandja. A tradíció szerint Novák Ferenc, Zalakaros város polgármestere, valamint Krampek Mihály, a Gránit Gyógyfürdõ Zrt. vezérigazgatója pezsgõvel köszöntik az elsõ érkezõ vendégeket a Dísz tér felõli nyári bejáratnál. Lollo és Bernie, a Neckermann Kid’s Club nemzetközi kabalafigurái vidám gyermekprogramokkal hivatalosan is megnyitják a 2016-os nyári strandszezont.


A fürdõ a fõszezonban közel 5500 m2 vízfelülettel, hullámmedencével, csúszda együttessel, termálvizes családi medencékkel, kültéri-és beltéri élményfürdõvel, a Vízipók-Csodapók gyermekvilággal, Lollo és Bernie Kid’s Clubbal, gyógyvizes medencékkel várja idõjárástól függetlenül a látogatókat.

Krampek Mihály vezérigazgató elmondta: az elmúlt idõszakban a strandi medencék felkészítését és karbantartásait végezte el a fürdõ, ez gépészeti karbantartást, burkolat javításokat jelent, de rendbe tették a strandi közlekedõ útvonalakat, járdákat is. Ellenõrizték a vizesblokkokat, a szükséges javítások itt is megtörténtek. A fogadóépület is nyitásra kész, az elõkészületek ütemezett programterv szerint befejezõdtek. Rendezetten várja a vendégeket a fürdõ parkja is, hiszen a fûnyírás, a szelektív permetezés, a fák karbantartása, élõsködõktõl történõ megszabadítása, gallyazása, a veszélyes ágak levágása ugyancsak megtörtént a nyitásra. Teljes biztonsággal használhatók a csúszdák és a gyerekjátékok, melyrõl a megfelelõ minõségi tanúsítványok is rendelkezésre állnak.

A fürdõ a látogatottsághoz, a vendégek igényeihez és az idõjárási viszonyokhoz igazítva adja át a medencéket a vendégforgalomnak: április 30-tól 9-19 óráig üzemel már a sportmedence, a strandi gyógyvizes medence, a családi medence, valamint a mellette található termálvizes medence. A gyógykertet már húsvét óta használhatják a látogatók, az elszigetelt, csendes terület, a megnyugtató és rendezett környezet nagyon népszerû a vendégek körében.
A Vízipók-Csodapók mesestrand és a hullám medence elõreláthatólag júniustól üzemel, ehhez azonban az idõjárási viszonyoknak megfelelõen rugalmasan tudunk alkalmazkodni. A nyári idõszakban ismét képzett animátorok foglalkoznak majd a gyerekekkel, akiket a Neckermann égisze alatt mûködõ Lollo és Bernie Kid’s Club vár a kedves mesefigurákkal.

A nyár nagy dobása a fürdõ új, extrém élményelemeket felvonultató Adrenalin Csúszdaparkja lesz, melyet június elején vehetnek birtokba az izgalmakat keresõ fürdõzõk. A nagyszabású fejlesztés hiánypótló a szolgáltatások körében, hiszen a 14 év feletti korosztály számára kínál felejthetetlen szórakozást.

A strandnyitásra hivatalos Puchheim város küldöttsége is, akikkel az idén Zalakaros 25 éves testvérvárosi kapcsolatot ápol.
 2016-04-29 07:25:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül