Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54776755    
Honlapkeszites

Pörgõ, pompás programok a P-napon

Pöttyös labda, prezi, popsztár, palacsinta és prósza. Ez csak néhány a P-nap programjai közül, melyet a KanizsaFest programsorozat keretein belül szervez a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza és a Netta Pannónia Kft. április 28-án, csütörtökön az Erzsébet téren.


A P-nap programjainak színes palettáját sajtótájékoztató keretében mutatták be. Ahogy dr. Birkner Zoltán, a kampusz igazgatója elmondta, az egyetem kapcsolta a Netta Pannónia Kft.-vel régre nyúlik vissza és összetett, így egyértelmû volt az együttmûködés.

– A KanizsaFest fesztelensége azt követeli, hogy legyen mögötte a játék is, így mi a p-re fûztük fel a napot – emelte ki a kampusz igazgatója, majd hozzátette, szeretnék, ha hagyománnyá válna a P-nap.

– Nekünk ez a P-nap egy visszatérés. Nagyon örültünk, a Pannon Egyetem tavalyi nulladik napjának, így már akkor eldöntöttük, hogy 2016-ban szeretnénk csatlakozni hozzájuk – tette hozzá Horvát Balázs, a Netta Pannónia Kft. ügyvezetõje. Kiemelte, minden korosztály számára készülnek meglepetéssel és kikapcsolódási lehetõséggel.

Plánder Zsófia, a Netta Pannonia Kft. projektmanagere elmondta, délelõtt a pöttöm parkba várják a kicsiket, ahol bábszíntér lesz, fellép a Kakaó Együttes és ingyenes lesz a játékpark. Majd 11 órától a Pöttyös labda lesz mûsoron, mely a Helikon Rádió élõ kívánság mûsora a térrõl.

Lehota Szolvik Edit marketingvezetõ a délutáni programok közt említette a Prezit, mely keretében az érdeklõdõk hallgathatnak interaktív elõadásokat.

Ezt követi a Paletta raklapfestõ verseny két kategóriában, melynek a fõnyereménye egy csapatépítõ balatoni vitorlázás. A napot a Porond, a Budapesti Utcazenészek elõadása, és Freddie élõ koncertje zárja. Ezeken túl pedig autóversennyel, légvárral, és varázskonyhával készülnek, ahol prószát és palacsintát kóstolhatnak az Erzsébet térre kilátogatók.

V.M.2016-04-22 10:55:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül