Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358779    
Honlapkeszites

A hétvégén lehûlésre és esõre is számítani kell

A hétvégén esõre és lehûlésre, vasárnap akár viharos szélre is számítani kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésbõl.


Péntek délelõtt még folytatódik a derült idõ, majd nyugat, délnyugat felõl egyre több lesz a felhõ, de csapadék nem valószínû. Többfelé megerõsödhet a szél. A leghidegebb órákban általában 2-7 fok lehet, de a fagyzugos, szélvédett helyeken fagypont alá is süllyedhet a hõmérséklet. Napközben 19-24 Celsius-fokig melegszik a levegõ.
Szombat délelõtt még csak néhol, de a nap második felében nyugat felõl már egyre többfelé valószínû esõ, zápor. A minimumhõmérséklet 5 és 10 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 15 és 23 fok között alakulnak, délkeleten lesz a melegebb.
Vasárnap erõsen felhõs vagy borult lesz az ég. Napközben nyugat felõl megszûnik a csapadék, de a Tiszántúlon még este is eshet az esõ. Ezzel együtt nagy területen viharossá fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 6 és 12, a legmagasabb hõmérséklet 10 és 16 fok között valószínû - olvasható az elõrejelzésben.

 

MTI - Kanizsa2016-04-21 15:02:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül