Ma 2019. 8 24.
Bertalan, Aliz, Detre napja van.
Látogatók száma : 42596714    
Honlapkeszites

Vízilabda OB I B: Biztos a felsõház, de kellene még egy gyõzelem

OSC-VSE (5.) - Kanizsa Vízilabda SE (3.) 13-8 (4-1, 4-3, 3-2, 2-2)
OB I B A-csoport férfi vízilabda-mérkõzés, 17. forduló. Budapest, 50 nézõ. Vezette: Füzesi, Bujka.
Kanizsa:
Pelle - dr. Kaszper 1, Kéri 2, Cseh, Cserdi 2, dr. Gulyás, dr. Szécsi 1. Csere: Kiss Csaba (kapus), Klie, Bakó 2, Molnár D., Virt M., Fábry, Kis Zs. Edzõ: Simonka Ferenc.

Az OSC-nek minimális esélye maradt, hogy a felsõházi rájátszásba jusson, az utolsó két fordulóban a maximális hat pontot kellett volna szereznie a negyedik helyért.


Így is szálltak vízbe a fõvárosiak és Cserdi István hiába szerzett vezetést, gyorsan jött az OSC válasza, majd a vezetést is átvette. A második negyedben sem változott a játék képe, sok hibával játszottak a kanizsaiak, bár Bakó Csaba és Kéri Péter találatával két gól is szereztek, a hazaiak újabb négy találattal jelentkeztek, így magabiztos vezetéssel fordultak a második félidõre. A harmadik negyedben Kéri és Kaszper Gábor góljaival kicsit zárkózni tudtak Simonka Ferenc tanítványai, de a játékrész végére mégis ötgólos lett a hazaiak elõnye. A záró negyedet ugyan ikszre hozták a kanizsaiak, de a játék képe alapján teljesen megérdemelt hazai siker született.

Edzõi mérleg:
Simonka Ferenc:
"Az alapszakasz utolsó mérkõzése, az UVSE elleni különösen fontos lesz, hiszen gyõzelem esetén 12 ponttal kezdenénk a rájátszást."

P.L.2016-04-05 12:50:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül