Ma 2019. 8 23.
Bence, Róza, Szidónia napja van.
Látogatók száma : 42590592    
Honlapkeszites

Megyei foci: Húsvéti gólok, gyõzelmek, ugrások

Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE (10.) - Lets do it Technoroll Teskánd KSE (12.) 4-1 (1-1)
Zala megyei I. osztályú labdarúgó-mérkõzés, 18. forduló. Kiskanizsa, 150 nézõ. Vezette: Kocsondi (Kubicsek, Lebeda). G.: Lukács I. (19. - 11-esbõl, 83.), Csordás (63.), Földesi (77.), illetve Németh N. (15.)
Kiskanizsa:
Munkácsi - Ganzer (Németh R., 70.), Mulasics, Csordás, Horváth G., Ötvös, Piecs (Somogyi D., 83.), Kovács B. (Földesi, 51.), Dolmányos, Kálcsics F. (Horváth Zs., 80.), Lukács I. Vezetõedzõ: Sneff Ferenc.

Ha valaki egyszerûen a végeredménybõl indul ki, sima hazai gyõzelmet sejthet, ugyanakkor ez a találkozó a 60. percig kimondottan nyögvenyelõsre sikeredett a Sáska számára. Addig tipikusan olyan találkozó kerekedett, melyen biztos három ponttal számol a vendéglátó, aztán igencsak kapaszkodnia kell az eredményért.


Fõleg, miután a vendégek egy formás akció végén Németh Norbert révén meg is szerezték a vezetést. A kialakult helyzet lélektana, hogy bármily' módon, de lehetõleg gyorsan jöjjön az egyenlítés, tulajdonképpen bejött, hiszen néhány perccel késõbb Lukács István tizenegyesbõl volt eredményes.
Hazai henger azonban ezután sem következett, sõt a második játékrészre a vendégek jöttek ki úgy, hogy ki is használhatják a Sáska tompaságát, ezért a legjobbkor jött Csordás Máté tizenhatoson kívülrõl szerzett találata. Onnan vált érezhetõvé a megkönnyebbültség hazai oldalon, melyet még két góllal nyomatékosítottak is Piecs Lászlóék, s az újabb itthoni sikerük azt is jelentette, hogy a Zalaszentgrótot meg is elõzték a tabellán. (Képünkön a kiskanizsai Dolmányos Márk fedezi a labdát teskándi ellenfele mellett.)

Letenye SE (14.) - UFC Nagykanizsa (5.) 0-2 (0-0)

Zala megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, 18. forduló. Letenye, 150 nézõ. Vezette: Vincze G. (Major, Vörös D.). G.: Hóbor (51., 58.)

Nagykanizsa: Osbáth - Kotnyek I., Papp T., Schuller, Hóbor, Novák L. (Kobra Gy., 83.), Boros, Rácz Sz. (Orbán A., 46.; Zsirai A., 67.), Gyepes (Szakmeiszter J., 46.), Bene, Péntek. Vezetõedzõ: Gombos Zsolt.
Jelentjük, a Nagykanizsa számára letenyei gyõzelmével látótávolságon belülre került a dobogó, hiszen már csak két pontra van tõle Gombos Zsolt legénysége úgy, hogy ötödik a tabellán. Persze, az igazi értékmérõ találkozóik csak innentõl kezdõdnek, mindenesetre Hóbor Gergõ duplája jól jött a vendégeknek, akik így négy nyert találkozó után várhatják a Zalalövõ elleni szombati (15.30 óra) rangadót.

P.L.2016-03-28 10:57:00


További hírek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül