Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760829    
Honlapkeszites

Amikor még a nyuszi is törölközõt ragad

Alig pár év leforgása alatt a wellness fogalma szinte beleivódott a köztudatba. De mégis hogyan kapcsolódik ez az új keletû kifejezés a húsvéti nyuszihoz?


A wellness szó jelentése összefüggésben áll az egészséges életmóddal, törekvést jelent a betegségek megelõzésére, a testi-lelki-szellemi harmóniára, a fittség elérésére és fenntartására. Leginkább a modern kor betegségeinek leküzdését segíti elõ, a rohanó hétköznapok helyett stresszmentes és frissítõ pillanatokat kínál. A wellness életérzés akár otthon is „ûzhetõ”, de kedveltebbek a szállodákban elérhetõ wellness és spa szolgáltatások.
Annak ellenére, hogy az utazások nagy része - a tendenciák alapján - a nyári hónapokra koncentrálódik, nem csupán ilyenkor vágyunk pihenésre, vakációra. Egyre nagyobb népszerûségnek örvendenek az ünnepi idõszakokra érvényes utazási ajánlatok. Nincs ez másként a tavasz legkedveltebb napjaival, húsvét hosszú hétvégéjével.
A belföldi, ezen belül a zalai választékot áttekintve a wellness szállodák 2016. március 25-28. között nem fukarkodnak a fergeteges programokban, pazar szórakozási lehetõséget kínálnak elsõsorban a családdal utazóknak.
A fürdõjérõl ismert Kehidakustánytól a keszthelyi vízpartig, a gyógyvízérõl híres Hévíztõl egészen a balatoni panorámás Vonyarcvashegyig találkozhatunk húsvéti wellness akciókkal, ahol a hagyományos ünnepi ételek, a legkisebbeknek szóló animációs programok lesznek a középpontban, miközben a felnõttek zavartalanul élvezhetik a masszázsokat, wellness szolgáltatásokat.
Töltsék felhõtlen szórakozással március utolsó hétvégéjét, keressék meg idén wellness környezetben a húsvéti tojásokat, lubickoljon együtt az egész család, kezdjék felfrissülten az áprilist!

Forrás: wellnessakcio.hu
 

Kanizsa2016-03-20 09:23:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül