Ma 2023. 6 6.
Norbert, Norberta, Cintia napja van.
Látogatók száma : 55358497    
Honlapkeszites

A hétvégén is sok napsütésre lehet számítani

A hétvégén jellemzõen zavartalan napsütés várható, szombaton elszórtan elõfordulhatnak záporok. Idõnként megerõsödhet a szél, hajnalban mínuszokra is készülni kell, napközben viszont akár 15 Celsius-foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.


Pénteken túlnyomóan derült, csapadékmentes lesz az idõjárás, legfeljebb fátyolfelhõk zavarhatják idõnként a napsütést. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 3 és plusz 1 fok között, a legmagasabb hõmérséklet 12 és 16 fok között várható.
Szombaton gomolyfelhõs idõ lesz több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan viszont - fõként keleten - záporokra is készülni kell, néhol hódara is kialakulhat. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 4 fok között, napközben plusz 7 és 13 fok között alakul a hõmérséklet.
Vasárnap a több-kevesebb napsütés közben már nem valószínû csapadék. A minimumhõmérséklet mínusz 6 és plusz 1, a maximumhõmérséklet 10 és 15 fok között valószínû - olvasható az elõrejelzésben.

 

MTI - Kanizsa2016-03-18 05:55:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül