Ma 2023. 9 26.
Jusztina, Kozma, Damján napja van.
Látogatók száma : 55983251    
Honlapkeszites

Legszebb konyhakertek: elõtérben a generációk kertje

Negyedik alkalommal hirdette meg városunk önkormányzata a”Legszebb konyhakertek” Nagykanizsa 2016. évi programot. A jelentkezés részleteirõl Dénes Sándor polgármester és dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó tartott sajtótájékoztatót.


Az elsõ pillanattól kezdve nagy érdeklõdést váltott ki a kertészkedõk, kertmûvelõk körében a verseny – jegyezte meg a városvezetõ, ezért úgy döntöttek, tovább kell folytatni. Arra kéri a nagykanizsai és a városkörnyéki kerttulajdonosokat, kertmûvelõ közösségeket, hogy április 30-ig minél többen csatlakozzanak az országos eseményhez.
Szabados Gyula kiemelte: a jelentkezési lapok az eddigi gyakorlatnak megfelelõen az önkormányzat és az Idõsügyi Tanács honlapjáról letölthetõk, illetve a Kanizsa Hetilapból kivághatók. Ezen kívül a polgármesteri hivatal portáján és a Halis István Városi Könyvtár kölcsönzõ pultjánál is átvehetõk. A versenyre a tavalyihoz hasonlóan, hét kategóriában lehet nevezni, a kitöltött lapokat a hivatal portáján, valamint a könyvtár kölcsönzõ pultjánál lehet elhelyezni. Az értékelésnél a zsûri kiemelt figyelmet fordít, és külön értékeli az unokák-nagymamák, a generációk munkáját. A zsûrizés augusztus végén befejezõdik, a szervezõk szeptember 21-én, szerdán, 10 órára tervezik az eredményhirdetést a Vasemberház dísztermében.

B.E.2016-03-11 09:20:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül