Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55401145    
Honlapkeszites

Szerdán újra soron kívüli?

Bene Csaba és Bizzer András fideszes képviselõk sajtótájékoztatót tartottak, melynek során közölték, hogy a múlt heti, jó néhány napirendi pontot meg nem tárgyaló, soron kívüli közgyûlés, meg nem tartott és a jogszabályszerû napirendi pontjainak meghatározásával, négy fideszes bizottsági elnök kezdeményezi szerdára (fél ötre) a közgyûlés összehívását.

- Tesszük ezt azért – mondták -, hogy az elmaradt napirendek megtárgyalásával ne sérülhessenek a tervezett fejlesztések, illetve a civil szervezetek és az intézmények is megkaphassák a kért támogatásokat. Frakciónk ebben és nem abban érdekelt, hogy botrányok övezzék a közgyûlés munkáját. Sajnáljuk, hogy a polgármester és a vele szövetséges szocialista frakció, valamint Polai József és Horváth István csak a botrányok keltésében és fenntartásában érdekeltek az érdemi munka helyett.


 - Városunkban vannak fontosabb elintézendõ ügyek, mint a jegyzõ, a Vízmû vezérigazgatója, vagy az alpolgármester elleni bosszúhadjárat. Felszólítjuk a polgármestert, hogy ne ezekkel az ügyekkel foglalkozzon. Hanem például azzal, hogy mit teszünk abban az esetben, ha a Bajnai kormány által beharangozott, önkormányzatokat érintõ megszorítások életbe lépnek. Vagy például azzal, hogy a költségvetésben szereplõ intézményeinket, útjainkat, járdáinkat érintõ fejlesztések még ebben az évben megvalósuljanak. Illetve azzal, hogy minél több munkahely megtartására legyen mód és lehetõség, például úgy, hogy a helyi kis-, és középvállalkozókat támogatjuk – a törvény adta lehetõség között – a kivitelezési munkák, és a munkahelyteremtés körében. Mi abban vagyunk érdekeltek, hogy ezekkel az ügyekkel foglalkozzon a közgyûlés valamint a közvélemény és ne pitiáner személyi kérdésekkel töltsük az idõnket.2009-07-22 17:05:20


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül