Ma 2023. 6 10.
Margit, Gréta napja van.
Látogatók száma : 55410969    
Honlapkeszites

5 érv szól a hétköznapok mellett

3, 2, 1... Feltöltõdés indul! Találtunk 5 indokot, hogy bebizonyítsuk: a hétköznapok fantasztikus lehetõségeket rejtenek, ezért megéri pár napra ellógni a munkából!

A jól megérdemelt pihenést, utazásainkat általában hétvégére idõzítjük, ráadásul leginkább július-augusztus napjaira vagy az ünnepi hétvégékre, pedig egyszerûen kihagyhatatlan ajánlatokat találhatunk a hétköznapokra. Összegyûjtöttünk egy csokorra való tippet, szerintünk miért vonzóbbak az akciós wellness hétköznapok.


1. Idilli wellness napok

Intsen be a tavaszi fáradtságnak, elõzze meg már most a szokásos kimerültséget! Csomagoljon be pár napra, szökjön el egy közeli wellness szállodába, és térjen vissza felfrissülve, megújultan a megszokott hétköznapokba. Ne feledje, a hét elsõ napjaiban garantáltan csendesebb, nyugodtabb környezetben pihenhet, távol a nyüzsgéstõl.

2. Hétvége helyett hétköznap

Ki mondta, hogy a hét csak hétfõn kezdõdhet? A szállodai akciók már a vasárnapi érkezést is hétköznapi, kedvezményesebb áron foglalhatók, miért lenne ez másként a zalai wellness hotelekben? Szakadjon ki az õrült mókuskerékbõl, egészen péntek délelõttig tartanak a szuper hétköznapok!

3. Pénztárcabarát árak

Az már önmagában üdítõ érzés, ha utazásunkat zavartalan környezetben ejthetjük meg. Az már szinte csak hab a tortán, hogy a hétköznapi ajánlatok szinte kivétel nélkül lényegesen kedvezõbb áron foglalhatók, legyen szó egy négycsillagos zalakarosi hotelrõl, vagy egy családias hangulatú keszthelyi szállodáról. A helyszín változhat, de a hétköznapi ár ugyanúgy verhetetlen.

4. Extra szolgáltatások

Számos wellness akcióval találkozhatunk, amelyek többet nyújtanak hétköznapi foglalások esetében. Kedvelt és igazán vonzó grátisz szolgáltatások közül csemegézhetünk: kerékpárbérlés akár a család minden tagjának, dekoltázsmasszázs a hölgyeknek, frissítõ masszázs az uraknak, fürdõbelépõ kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

5. Ajándék éjszakák

Fizessen ugyanannyit, pihenjen többet. Ha pihenésre vágyik, és a munkanapokat váltaná fel néhány pihentetõ hétköznapra, válassza az ajándék éjszakákat kínáló ajánlatokat, ahol minimum 2 éjszaka foglalás esetén a 3. éjszakát ajándékba adja a szálloda. Érdemes áttekinteni az aktuális kínálatot, hiszen a jól megérdemelt pihenésbõl sosem elég!

Forrás: wellnessakcio.hu2016-03-09 12:07:00


További hírek:


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül