Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55399631    
Honlapkeszites

Fidesz: Marton István ismételten bebizonyította alkalmatlanságát

Fertig István és Bizzer András fideszes képviselõk sajtótájékoztatót tartottak a polgármester által összehívott soron kívüli közgyûlés „visszáságairól”.

Fertig István: A tegnapi közgyûlésen Marton István ismételten bebizonyította, hogy alkalmatlan a polgármesteri tisztségre és képtelen szabályosan levezetni egy közgyûlést. Miért mondjuk ezt? Ha a polgármester úr valóban indulatok és a botránykeltés szándéka nélkül akarta volna levezetni a közgyûlést, akkor az SZMSZ szabályainak megfelelõen - amit egyébként a józan ész is diktál -, az általa kifogásolt elõterjesztések kapcsán, saját maga által megfogalmazott határozati javaslatot tartalmazó elõterjesztést tárgyaltat meg a közgyûléssel. Marton István azonban nem ezt tette, mert neki és koalíciós társainak (MSZP-frakció, Horváth István és Polai József) az-az érdeke, hogy a közgyûlés munkájában minél nagyobb legyen a zûrzavar. Ennek érdekében még arra is képesek, hogy saját aktuális érdekeiknek megfelelõen értelmezzék a jogszabályokat.


Bizzer András: - A közgyûlésben a törvényesség õre a jegyzõ, akinek alapos, kidolgozott álláspontját elfogadjuk és osztjuk. Visszautasítunk minden vádat azok szájából, akik annak a politikai szervezetnek, a Magyar Szocialista Pártnak tagjai, amely szervezet az elmúlt években felelõtlenül igazgatta a közt és kezelte a vagyonát, helyben pedig a zûrzavarkeltésben és a botránypolitizálásban érdekeltek. A tegnapi közgyûlés minden nagykanizsai ember számára a napnál is világosabbá tette, hogy Marton István és a két volt Fideszes képviselõ, ha nem is hivatalosan, de formálisan mindenképpen a szocialista frakció tagjává váltak. A Fidesz frakció és a Fidesz nagykanizsai csoportja sajnálattal veszi tudomásul, hogy a fent említett Horváth István és Polai József is kiveszi részét a közgyûlési munka tekintélyének rombolásában. A Fidesz frakció mint eddig, továbbra is az alkotó, a város érdekeit elsõ helyen tartó közgyûlési munka híve.2009-07-17 15:32:45


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül