Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777142    
Honlapkeszites

Idõsek Filmklubja

A Nagykanizsai Honvéd Kaszinó Hölgyklubja 2006-ban hozta létre az Idõsek Filmklubját. Partnernek felkérte erre a nemes feladatra a Halis István Könyvtárat. Létrejötte óta a klub töretlen sikerrel mûködik. Büki Pálné klubvezetõ mellé felsorakozott Kocsis Katalin, majd Aranyás Nóra könyvtáros, akiknek a szakmai tudása színvonalassá tette a programot.


A Klub mûködése: két féléven át kötött – elõre szórólapon kiadott- mûsorral kéthetente hétfõn 14:00-tól várja az idõseket. A nézõk fõként az idõsügyi klubok tagságából érkeznek (alkalmanként általában 35-45 fõ), de szívesen látott vendég bárki, aki szereti a filmmûvészetet.
A klubtagok nemcsak a filmeket tekintik meg, hanem a kezdés elõtt Aranyás Nórától tájékoztatót kapnak a filmmel kapcsolatos háttér információkról is. A könyvtáros könyveket is ajánl a témával kapcsolatban, Büki Pálné pedig tájékoztatást ad a város civil – fõként idõsügyi – programjairól. A klubtagok szívesen fogadják, ha „elsõ kézbõl” informálódhatnak a Halis István Könyvtár és a Honvéd Kaszinó tevékenységérõl.

2016. I. félévének programjában február 29-én a Billy Elliot (angol filmdráma), március 21-én a Belle (angol filmdráma), április 11-én Az arcnélküli ember (amerikai filmdráma), április 25-én pedig a Mese a 12 találatról címû régi magyar film kerül vetítésre – tájékoztatta lapunkat Büki Pálné klubvezetõ.

Kanizsa2016-02-29 06:35:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül