Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408752    
Honlapkeszites

Ismét Turizmus Minõségi Díjat kapott a hévízi Carbona

Továbbra is minõségi díjas a hévízi NaturMed Hotel Carbona, a szakmai zsûri ugyanis a következõ három évre is megítélte a szállodának az egyik legrangosabb hazai turisztikai elismerést. A minõségi szolgáltatásokért járó Magyar Turizmus Minõségi Díjat 2008-tól kezdve folyamatosan megkapta Hévíz jelentõs hagyományokkal rendelkezõ szállodája.


Ismét rangos elismeréssel gazdagodott a NaturMed Hotel Carbona, miután a szakmai zsûri értékelése alapján a szálloda a következõ három évre, egészen 2018-ig ismét megkapta a Magyar Turizmus Minõségi Díjat. Az elismerést a tárgyi eszközök, a szolgáltatások és a személyzet értékelésének alapján ítélik oda a Magyar Turizmus Zrt. szakemberei. A díjazást követõen bármikor végezhetnek utóellenõrzést is, biztosítva ezzel, hogy valóban a folyamatosan kifogástalan színvonalon mûködõ díjazottak használják a címet.
Pápai Zsuzsa, a Carbona vezérigazgatója elmondta, hogy a Magyar Turizmus Minõségi Díj azért különösen értékes a szálloda számára, mert az odaítéléséhez szükséges értékelést a vendégek szemszögébõl, valamint a külsõ szemek számára nem látható szigorú szakmai szempontok alapján is elvégzik. A Magyar Turizmus Minõségi díjat 2008-tól folyamatosan nyerte el a Carbona, ami jól mutatja, hogy a folyamatos fejlõdés, és a minõség fenntartása kiemelt szerepet kap a hotelben.
A díj értékét fokozza, hogy a HOTREC (a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége) is akkreditálta a programot, ennek köszönhetõen a szálloda jogosult a „European Hospitality Quality” (EHQ) minõsítési rendszer elismerését jelzõ Q jel használatára is.
 

www.carbona.hu - Kanizsa2016-02-17 05:03:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül