Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51046975    
Honlapkeszites

Országos Fánkfesztivál Nagykanizsán

Nyolcadik alkalommal rendezi meg idén, 2016. február 6-án az Országos Farsangi Fánkfesztivált Nagykanizsán a Vasutas Országos Közmûvelõdési és Szabadidõ Egyesület (VOKE). A rendezvényt több kulturális program is kíséri.


Most szombaton, 2016. február 6-án, a Kanizsa Centrumban rendezi meg a VIII. Országos Farsangi Fánkfesztivált a VOKE Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház. Az ingyenes rendezvény célja a hagyományápolás, a magyar gasztronómia, turisztika és kultúra értékeinek szélesebb körben való megismertetése. A fánkversenyre 3-5 fõs csapattal jelentkezhettek a profik és az amatõrök „hozott”, „helyben készített”, „hagyományos” vagy „különleges táplálkozási igényt kielégítõ” fánk kategóriában. Az élmény fokozása érdekében a szervezõk arra kértek minden jelentkezõ csapatot, hogy hagyományos farsangi fánkkal is vegyenek részt a megmérettetésen. (Helyben sütés estén a nyersanyagokról és a szükséges eszközökrõl a résztvevõk maguk gondoskodnak.)

A fánkverseny mellett több zenés és táncos elõadás is szerepel a programban. Fellépnek többek között a Vasutas Zene- és Képzõmûvészeti Iskola Pesti Broadway Musical Stúdiójának növendékei, valamint a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar is. A felnõtteket bor- és pálinkakóstolás, a gyermekeket többek között arcfestés és kézmûves-foglalkozás várja. A fesztiválra a belépés díjmentes. A részletes program a VOKE Kodály Zoltán Mûvelõdési Ház honlapján (http://site.kodalymk.hu) tekinthetõ meg.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.- KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG2016-02-05 15:00:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül