Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315159    
Honlapkeszites

Demagógiából jeles

A zalai szocialisták végképp elveszítették realitásérzéküket! Mai sajtótájékoztatójukon ismét bebizonyították, egyetlen eszközük maradt: a demagógia.


A sajtóban megjelent tudósítások alapján a zalai szocialisták megint hazudnak. Például országrombolásról beszélnek, holott pont a Fidesz-KDNP kormány és parlamenti többség az, amely megvédte Magyarországot a migránsok áradatától. Itt bevándorlók nem molesztáltak vagy erõszakoltak meg nõket és gyerekeket, mert a határzár és a határozott fellépés miatt nem is jönnek országunkba.
 

A szocialisták a foglalkoztatáspolitika kudarcáról is beszélnek. A valóság ezzel szemben az: a Központi Statisztikai Hivatal által közzétett adatok szerint a foglalkoztatottak száma elérte a 4 millió 273 ezret, vagyis 2010-hez képest már 563 ezerrel többen dolgoznak. A munkanélküliség pedig 11 éve volt ilyen alacsony az országban, a jelenlegi munkanélküliségi ráta 6,2 százalékos.
 

A szocialisták bírálják a Családok Otthonteremtési Kedvezményét is. Azt a programot, amellyel a fiatalok önálló otthont teremthetnek, és amely – új házak, lakások építésével – a gazdasági növekedést is segítheti. Teszik mindezt úgy, hogy nyolc éves kormányzásuk idején nem volt valódi családpolitikájuk: inkább elvettek, kurtítottak, megszorítottak. Mostani mondataik ezért hiteltelenek, mint ahogyan gazdasági témájú bírálataik is azok. Az infláció 2015-ben nulla volt, a gazdasági növekedés meghaladja az unió átlagát, egyre többen dolgoznak és folyamatosan növekszik a fogyasztás.
Ez lenne az országrombolás?!
 

A fiatalok kivándorlásáról pedig annyit: jó lenne, ha a zalai szocialisták megkérdeznék, mennyien mentek azért külföldre dolgozni, hogy a szocialisták által ránk szabadított devizahiteles terhektõl szabaduljanak, törleszteni tudjanak. És ajánljuk figyelmükbe: a Fidesz-kormány ebben is segített, például a banki elszámoltatással, a forintosítással.
 

Bizzer András – frakcióvezetõ, FIDESZ Nagykanizsai Képviselõcsoport2016-01-15 16:31:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül