Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54761041    
Honlapkeszites

A filmklub idén is folytatódik

Kedden, a Mária földjén címû filmet tekinthetik meg az érdeklõdõk a pláza mozijában.


Az alsóvárosi templom plébániai kormányzója által szervezett filmklub jóvoltából – a tavalyi évhez hasonlóan - ismét egy tanulságos, megható történet kerül „levetítésre”. A programról további információk, a Szent József plébánián vagy a filmklub közösségi oldalán.

Sz.Zs.


Mária földjén – mese vagy valóság?
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer Isten. És itt a mese vége, fuss el véle, mondanánk sokan, mert, ahogy felnövünk, elbúcsúzunk Istentõl, az angyaloktól, és minden „mesehõstõl”. Ha nem láthatjuk õket, nem hiszünk bennük. Úgy éljük életünket, mintha nem is léteznének.

Ennek ellenére emberek milliói azt állítják, hogy beszélgetnek Jézus Krisztussal, akit “Testvérüknek”, “Barátjuknak” neveznek. És Szûz Máriával is, akit “Anyának” hívnak. Hiszik, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, akit ezért “Atyának” szólítanak.

Az Ördög Ügyvédje új küldetést kap: fel kel keresnie azokat, akik még hisznek abban, hogy az Égi Receptek igenis mûködnek. De vajon tényleg mûködnek? Vagy csupán szélhámosok próbálják elhitetni ezt velünk? Netalán õket is átverik? Ha JM ügyvéd arra a következtetésre jut, hogy amiben ezek az emberek hisznek, az nem is létezik, akkor minden marad a régiben. De mi van akkor, ha ez mégsem mese, hanem valóság…?

Filmelõzetes itt.
 2016-01-11 06:03:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül