Ma 2021. 10 17.
Hedvig, Ignác, Rudolf napja van.
Látogatók száma : 51047060    
Honlapkeszites

Az erdõ télen

Fotópályázat 2015-2016


Részvételi feltételek

1. Pályázat kiírója:
ZALAERDÕ Zrt. (8800 Nagykanizsa, Múzeumtér 6.)

2. Pályázat célja, témaköre:
Célja, hogy az amatõr fotósok megmutassák alkotásaikat, a téli erdõben található növény- és állatvilág szépségeit.

3. A Pályázaton résztvevõ személyek:
A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvõképes személy, amatõr fotós, kivéve a Zalaerdõ Zrt., illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közremûködõ természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetõi tisztségviselõi, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

4. Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhetõ képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 1600 pixel. Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton! Formátum: JPG.
A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!
A fotókat 2015. december 23-tól 2016. március 20. éjfélig várjuk a fotopalyazat@zalaerdo.hu e-mail címre.
A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszûrje, és a pályázatban szereplõ témától jelentõsen eltérõ illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes, rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelõsséget. A határidõ után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelõ pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követõen hiánypótlásra nincs lehetõség.

5. Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsûri bírálja el; 1-3. helyezett valamint különdíjas kerül kiválasztásra. A nyertes képek készítõit 2016. március 30-án 16 óráig e-mailben értesíti a ZALAERDÕ Zrt.

6. Nyeremények:
A Kiíró a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2015. április 10. 16.00 óráig a nyereményrõl és annak átvételének menetérõl. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

I. helyezett nyereménye: 3 nap, 2 éjszaka a Sohollári Vadászházban (Zalaegerszeg mellett) teljes ellátással. A hétvége kellemes és hasznos eltöltése érdekében a környékbeli látnivalók és az adott hétvégére vonatkozó programkínálat megtalálásában is segítünk.
II. helyezett nyereménye: 15 ezer forintos ajándékutalvány, amely a nagykanizsai Szúnyog Horgászboltban vásárolható le.
III. helyezett nyereménye: Könyvcsomag

7. Szerzõi jog és adatvédelem:
A pályázó a pályázaton való részvétellel feltétel nélküli, visszavonhatatlan hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat rendezõje a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzõi jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa határozatlan idõre akár verseny zárása után is, azonban köteles a szerzõ nevének feltüntetésére.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevõ elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körû joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzõi jogsértésekért minden felelõsség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkezõ anyagi felelõsséget is.
Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Szervezõ a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelõen kezelje, és azt díjmentesen és jogszerûen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett a Szervezõ az internetes honlapján nyilvánosságra hozza. A pályamû beküldésével egyidejûleg a pályázó hozzájárul az egyéb, a pályázat kapcsán esetlegesen készülõ egyéb alkotásokban való megjelenéshez, felhasználáshoz. A pályázat kiírójának jogában áll a beküldött pályamunkákat a szerzõ nevének feltüntetésével a pályázat eredményhirdetését követõ 5 év során közzétenni és felhasználni. A verseny résztvevõinek szintén jogukban áll saját beküldött mûveiket közzétenni.
A pályázó 2016. március 15-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mai címre küldött levéllel.
A pályázat szervezõje fenntartja a jogot, hogy elõzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

ZALAERDÕ Zrt.
Cím: 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
Tel.: +36 93/500-200; +36 30/721-5910
e-mail: fotopalyazat@zalaerdo.hu
web:http://fotopalyazat.zalaerdo.hu
 2016-01-03 05:30:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül