Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788125    
Honlapkeszites

Ismét úton a Fradi-minibusz

Decemberben ismét útjára indítjuk a Fradi-minibuszt, amely Nagykanizsára is ellátogat. A minibuszon Ön is kiválthatja szurkolói kártyáját és arra is lehetõség van, hogy a Fradi Shop termékeibõl vásároljon.


Óriási sikert aratott eddig a Fradi minibusza, amely indulása óta 49 helyszínen várta szurkolóinkat. Számos magyarországi város mellett Erdélybe, a Tusnádfürdõi Nyári Szabadegyetemre és Fesztiválra), a Szatmárnémetiben megrendezett közönségtalálkozóra is ellátogatott a Ferencváros minibusza, amely a fõváros legnagyobb rendezvényein is megtalálható volt, így a Sziget Fesztiválon, a Nemzeti Vágtán, és az Oktoberfest Sörfesztiválon is. A siker pedig hatalmas volt, amelynek ékes bizonyítéka a minibuszon kiváltott 3000 szurkolói kártya és a több, mint  7 millió forint értékben eladott Fradi Shop termékek.

 
Decemberben is elindul a Népligetbõl a Fradi-minibusz, amely ellátogat Gyulára, Kiskunfélegyházára, Mosonmagyaróvárra, Nagykanizsára, és Komlóra is. Természetesen ezúttal is lehetõség lesz a szurkolói kártya kiváltására! A regisztráció ugyanúgy zajlik majd, mint a Groupama Arénánál. A kártya kiváltásának díja 1000 forint, a regisztrációhoz személyi igazolványra és lakcímkártyára van szükség. A helyszínen adatlapot kell kitölteni, amelyet azonban elõre le is tölthetnek és kitölthetnek szurkolóink, így meggyorsítva az egyébként is mindössze néhány percig tartó regisztrációt. Letöltés: http://www.fradi.hu/letoltes/2014/Szurkoloi-kartya-igenylolap.pdf). Szurkolóink a Fradi Kártya kiváltásával csatlakozhatnak ahhoz a majdnem 70 ezer regisztrált drukkerünkhöz, akik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetõen számos üzletben kedvezményesen vásárolhatnak. További részletek: http://www.fradikartya.hu)
 
Ezen kívül szurkolóink a minibuszon válogathatnak a Fradi Shop termékei közül: a mezektõl a zászlókon és sálakon át megvásárolhatják legújabb kiadványunkat, a Kupák Éve címû nagysikerû könyvet is mindössze 2.990,- forintért, valamint számos más egyéb emléktárgyat és relikviát. Addig is, amíg megérkezik a minibusz, érdemes ellátogatni a Fradi Shop oldalára és elõre kiválasztani a megvásárolandó tárgyakat. A Fradi Shop oldala: https://shop.fradi.hu) található. 
 
 
Várjuk szeretettel!
Hajrá Fradi!


2015-12-15 08:06:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül