Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55338273    
Honlapkeszites

Csóstock III. - „Amatõr” zenekarok rockfesztiválja
Harmadik alkalommal kerül sor a Ka-Rock Alapítvány által rendezett Csóstock Fesztiválra a Csónakázó-tónál június 25. és 27. között. Az eseményrõl Horváth Zoltán és Macsek Sándor, az Alapítvány munkatársai számoltak be sajtótájékoztató keretein belül.

A cél – mint mindig – az ifjú tehetségek felkarolása s bemutatkozási lehetõség biztosítása a rendezvényen, nagy közönség elõtt. Idén is találkozhatnak a programra kilátogatók „régi mostorosokkal”, hiszen Deák Bill Gyula és a Pokolgép is már régóta a pályán vannak. Frissnek – pár évesnek – számít ugyan a zalaegerszegi Bõgõmasina és a székesfehérvári Cadaveres, de hírnevük annál nagyobb. A három napos rendezvény nagy érdeklõdésre tart számot, 45 amatõr zenekar jelentkezett, a „nagyágyúkkal” együtt viszont csak 29 fellépõnek tudtak a szervezõk lehetõséget adni az idei fesztiválon. Majd’ húsz településrõl érkeznek az együttesek, nem titkoltan a legtöbben Kanizsáról és a környékrõl származnak. Jönnek többek között Budapestrõl, Várpalotáról és Zalaegerszegrõl. A határon túlról, Kolozsvárról is érkezik egy zenekar, a Karra, mely etno-rockot játszik, így kissé „kilóg a sorból”, s éppen ezzel a stílussal színesíti is a programot. Nagykanizsáról olyan ismert zenekarok lépnek fel mint például az Alarm, a Csendet kérünk, a Dirty Fusion, az Innocents vagy a Muerte Cara.

Mint eddig minden évben, az idén is lesz lehetõség a fesztivál helyszínén, vagyis a zöld tábor területén sátorozni, valamint zuhanyozni is.
A részletes programot a www.ka-rock.hu weboldalon olvashatják.

S.E.

2009-06-22 07:42:08


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül