Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54780969    
Honlapkeszites

Futva segíthetsz te is a rászorulókon!

Elsõ alkalommal szerveznek jótékonysági futást Zalakaroson. December 13-án, 14 órára várják a piciket, nagyokat, idõseket a fürdõ bejáratához, hogy aztán 1 órán keresztül közösen fussanak, sétáljanak, nordic-oljanak. Természetesen nem cél nélkül: a rászorulókon segítenének a „léptek”.


A karosi Futrinkák és a fürdõvárosi Kistérség Többcélú Társulása a nélkülözõ emberekre gondolt, amikor közzétette az invitálást egy jó hangulatú, könnyed adventi futásra. Ahogy a lelkes és ráadásul emberséges karosi futó-fanoktól megszokhattuk: ismét csempésztek „unikumot” a missziós -megmozdulásba. Méghozzá oly módon, hogy nem pénzt kérnek „nevezési díjként”a résztvevõktõl: hanem jó minõségi játékokat, tartós élelmiszert, szaloncukrot. Amit aztán a szétosztanak a szervezõk a rászorulók közt.
Éppen ezért mindegy, hány éves vagy, tudsz-e futni vagy sem. A lényeg, gyere el, érezd jól magad, és gondolj azokra is kicsi ajándék révén, hogy nem mindenkinek lesz boldog a karácsonya – ám te mégis csempészhetsz bele egy kis örömöt, egy kis gesztussal.

 

Sz.Zs.2015-12-11 05:44:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül