Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760491    
Honlapkeszites

Hétvégén karácsonyi vásárt rendeznek a Balatonlellén

Hétvégén nyílik az elsõ balatonlellei karácsonyi vásár a BL YachtClub kikötõjében.


Az I. Balatonlellei Karácsonyi Vásárt 2015. december 5-én és 6-án szervezik a BL Yachtclubban. A kétnapos vásáron több mint ötven árus vesz részt, a rendezõk kizárólag különleges, kézmûves termékeknek adnak bemutatkozási lehetõséget.

A kínálatban megtalálhatóak lesznek többek között a karácsonyi díszek, ünnepi tárgyak, házi szappan, ezüst és üveg ékszer, kerámia, hajós ékszer és vitorlából készült táska, de még fából készült napszemüveg is. Lesz puncs és forralt bor, sült gesztenye és sült kolbász, sütemények és balatoni borok sõt, egy pálinkaház is várja a vendégeket.

A gyermekeket egy több mint száz négyzetméteres beltéri játszóház várja, ahol a sok játék mellett kézmûves foglalkozáson is részt vehetnek: készíthetnek karácsonyi díszeket, karácsonyi üdvözlõ lapot és december 6-án fotózkodhatnak a Mikulással is, aki személyesen eljön, és mindenkinek hoz ajándékot.

„Szeretnénk megmutatni, hogy a Balaton a téli idõszakban is élhetõ. Különleges programokkal hangulatossá tesszük a partot és egy új találkozási helyet hozunk létre azok számára, akik elvágynak a zsúfolt városokból. A rendezvény karitatív célokat is szolgál, a Magyar Vöröskereszt „Egy kis doboz szeretet” kampányának gyûjtõpontjaként mûködik. Akik ellátogatnak hozzánk, itt is leadhatják a rászoruló kisgyermekeknek szánt ajándékokat.” – mondta el Tóth Balázs ötletgazda, az esemény fõszervezõje.

Úgy néz ki, a résztvevõkhöz kegyes lesz az idõjárás, így nem marad el a vitorlás program sem: a legbátrabbak a Mikulás vezette vitorlás hajóról csodálhatják meg a téli Balatont.
 

Kanizsa2015-12-04 06:32:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül