Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350404    
Honlapkeszites

Médiatanács: 23 televíziós mûsor nyert támogatást

23 televízió mûsor gyártásához egy éven át összesen 103,9 millió forinttal járul hozzá a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra programban a helyi és körzeti tévéknek szóló mûsortámogatási pályázatának idei harmadik fordulójában meghozott döntése szerint.


A közéleti magazin kategóriában sikerrel pályázott a szigetszentmiklósi DunaMédia TV (Szigeti körkép), a miskolci Irány Televízió (Közélet), a balatonkenesei Öböl Tv (Közügy), a pesterzsébeti ESTV (Közélet Pesterzsébeten), a szegedi Telin TV (Szegedi Panoráma), a gödöllõi Régió Plusz Televízió (Porta), a szentgotthárdi Gotthárd TV (Híradó Plusz) és a Soltvadkerti TV (Vadkerti Krónika).
 

A hírmûsor kategóriában nyertes pályázatot nyújtott be a bajai, a gyulai, a Gyõr+, a kiskunhalasi és az érdi televízió a Híradó mûsoraikra, valamint a gyöngyösi televízió az Aktuális és a fõvárosi Hegyvidék Televízió a Budai Híradó címû programjaikra.
 

A kulturális magazinok gyártói közül kedvezményezetté vált a Keszthelyi Televízió (Szignatúra), a szarvasi Körös Televízió (Körös Völgy), a Zalaegerszegi Televízió (Kultúrkör), a Veszprém TV (Kilátó), a hódmezõvásárhelyi Vásárhely Televízió (Publikum), az Ózdi Városi Televízió (Kaleidoszkóp), a fõvárosi székhelyû Bonum TV (Musica), valamint a Pápa Városi Televízió (Végre péntek!).
 

A Médiatanács 2011 óta közel kétmilliárd forint értékben 431 televíziós mûsor költségeihez adott egy-egy éven át tartó finanszírozást – a helyi és körzeti televízióknak szóló mûsortámogatási pályázatain – a helyi médiapiac fenntartására és sokszínûségének ösztönzésére.
 

Kanizsa2015-11-27 05:54:00


További hírek:


KÖZÉLET ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül