Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55338230    
Honlapkeszites

Egy hetes programsorozattal köszöntik az ellátottakat

A Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény 22 éve köszönti egy hetes rendezvénysorozattal az ellátottait. Az Idõsek Hete programsorozatot azért találták ki annak idején, mondta Koller Jutka igazgató, hogy a 11 telephelybõl álló intézményrendszerûk dolgozói, valamint az idõsek és a fogyatékkal élõ fiatalok találkozzanak, és egy kötetlenebb beszélgetés, szórakozás közben megismerkedjenek egymással. Az intézmény bentlakásos gondozóházat, fogyatékkal élõk napközi otthonát és idõsklubokat mûködtet Kanizsán, Surdon és Zalakomárban, mintegy 250-300 fõ ellátását biztosítva.


A rendezvény gálamûsorral vette kezdetét a Honvéd Kaszinó Tükörtermében, ahol Koller Jutka intézményigazgató üdvözlõ szavait követõen a városvezetés nevében Dénes Sándor polgármester mondott köszöntõt. Elismeréssel szólt a város azon idõsödõ polgárai munkájáról, akik sokat dolgoztak és tettek azért, hogy az õket követõ generáció építkezni, boldogulni tudjon. Végezetül az Advent közeledtével szép karácsonyi készülõdést kívánt, valamint azt, hogy fogja össze õket a szeretet, és ez határozza meg a mindennapjaikat. Dénes Sándor szavait követõen Kanász János surdi, valamint Csárdi Tamás zalakomári polgármester szólt az megjelentekhez.

A hagyományoknak megfelelõen ezúttal is köszöntötték a legidõsebbeket. A 91 éves Légrádi Ágostonné, Ilonka nénit és a 92 éves Körmendi Jánost. Mindketten az Idõsek Otthonának lakói. Az ünnepi vacsora és a bál elõtt mûsorral kedveskedtek az ellátottaknak a szervezõk. Verssel a Hevesi Sándor Versmondó Kör, míg tánccal a Premier Táncklub szórakoztatta a közönséget.

B.E.

További képek a galériában.2015-11-17 12:53:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül