Ma 2023. 6 2.
Kármen, Anita, Péter napja van.
Látogatók száma : 55338080    
Honlapkeszites

Nem járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között hétvégén

Nem járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között a hétvégén karbantartási munkák miatt - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.


Az október 17-18-i hétvégén elkezdett munkálatok folytatódnak szombaton és vasárnap, ezért az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkezõ távolsági, zónázó és személyvonatok (köztük a komáromi, a gyõri, a pusztaszabolcsi, a dombóvári, a dunaújvárosi, valamint a székesfehérvári) csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak - olvasható a közleményben.
Közölték: az Agram InterCity Gyékényes felé a Keleti pályaudvarról indul, de Gyékényes felõl Kelenföldre érkezik. A Göcsej InterCity Zalaegerszegre Kelenföldrõl indul, de Zalaegerszeg felõl a Keleti pályaudvarra érkezik. Vasárnap a Zalaegerszegrõl a fõvárosba tartó Hetés InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása. A Citadella EuroCity a Keleti pályaudvarról indul és oda érkezik.
Felhívták a figyelmet: a Déli pályaudvar és Kelenföld között nem közlekednek pótlóbuszok. A változásról további információk a MÁV-csoport weboldalán (http://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar) és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a Mávdirekt kék számán (06 40 49 49 49) olvashatók.

 

MTI - Kanizsa2015-11-05 07:13:00


További hírek:


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül