Ma 2023. 3 24.
Gábor, Karina napja van.
Látogatók száma : 54772333    
Honlapkeszites

Tüttõ János Nótaklub: Jubileumi koncert és kiállítás

A Tüttõ János Nótaklub november 14-én, fél öttõl tartja immáron 15. koncertjét a Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ színháztermében. A jubileumi, három és fél órás koncerten számos meglepetéssel invitálják a közönséget. November 9-én pedig kiállítás nyílik a klub okleveleibõl, a róluk megjelent újságcikkekbõl és fotókból.


Ahogy a nótaklub elnöke, Major Lajos elmondta, a kiállításon bemutatott dokumentumok csak egy részét képezik az ereklyéknek. Ezeket a HSMK elõcsarnokában tárják a közönség elé november 9-én fél hatkor. Erre mindenkit, a város lakosságát és mûvelõdési csoportokat egyaránt, sok szeretettel várnak!

Hozzátette, a jubileumi Szeressétek a nótákat címû koncert, három és fél órás lesz, összesen 45 nóta hangzik majd el, négy filmsláger, nyolc operett és két zenekari szám. A mûsor ideje alatt, ahogy eddig minden évben, halottaikról is megemlékeznek. A vendégmûvész pedig Nánássy Lajos, életmûdíjas nótaénekes, valamint a kísérõ idén is Szalai Antal prímás és cigányzenekara lesz.

– Nagyon szeretünk Kanizsán koncertezni. Szerencsénk van, hogy ilyen közönségünk van. Reméljük, idén is jól szórakoznak. Szeretettel várunk mindenkit! – mondta Major Lajos.

A jegyek november 9-tõl kaphatóak a HSMK jegypénztárában.

V.M.2015-11-03 10:37:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül