Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320126    
Honlapkeszites

Jobbra lejt a Kanizsa

A fideszes városvezetés elmúlt egy évérõl és – az ellenzéki oldalról immár harmadikként – a város számlavezetõ bankjának kiválasztásával kapcsolatos eljárásról tartott sajtótájékoztatót az MSZP-frakció.

A sajtótájékoztatón Tóth László frakcióvezetõ kijelentette, hogy az elmúlt idõszakban városunkban növekedett az egyébként a Fidesz ellenzéki korszakában oly sokszor számon kért munkanélküliség, a párt energiái nagy részét a gazdasági és a kulturális pozíciók megszerzésére fordította. Véleménye szerint átformálták a helyi írott sajtót is, úgy látja, lapunk – ahogy fogalmazott – „igencsak jobbra lejt”.


A frakcióvezetõ azt is hangsúlyozta, azt tapasztalja, hogy a Fidesz a pozíciók elosztása során olyan káderpolitikát folytat, amelynek egyetlen szempontja a feltétlen lojalitás.

Lelkó Tamás, a Pénzügyi Bizottság tagja ismét a város számlavezetõ bankja kiválasztásával kapcsolatos eljárást vette górcsõ alá, s azt firtatta, kinek az érdeke hárommillió forintért megbízni egy fõvárosi ügyvédi irodát a közbeszerzési eljárás elõkészítésével?

H.A.2007-10-11 15:25:58


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül