Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55319945    
Honlapkeszites

Sárga lapot a kormánynak, elhatárolódás Martontól
Tizenegy nap múlva újra az urnák elé járulunk – hangzott el a helyi szervezet lapzártánkkor tartott sajtótájékoztatóján.

„Európai Uniós választás lesz június 7-én vasárnap, ahol a szavazók – mi mindannyian – eldönthetjük, hogy melyik párt képviselõit küldjük Brüsszelbe. Nagy tisztelettel kérünk mindenkit, hogy minél nagyobb számban menjenek el szavazni, hisz azon túl, hogy eldöntjük, melyik párt hány jelöltjét választjuk meg képviselõnek, egyúttal kritikát fogalmazhatunk meg a szocialista szabaddemokrata kormánynak, amelyik hét év alatt éllovasból sereghajtóvá tette térségünk országai közül hazánkat. Így a válság kellõs közepén mindenki a saját bõrén érezheti, hogy a kormányt támogató pártok és a kormány felelõtlensége, hozzá nem értése, és önhittsége hova vitte az országot. "

"Újra adóemelésrõl, új adók bevezetésérõl szónokolnak, így megint az emberek zsebében turkálnak, de a kilábalásra megoldást nem találnak. Ezért kérünk mindenkit, hogy a június 7-ei választásra menjen el, s a Fidesz jelöltjeire adott szavazatával mutasson fel sárga lapot a jelenlegi kormánypártoknak. Meg kell említenünk, hogy Nagykanizsán a szavazókörökben területileg kisebb változások történtek, így kérünk mindenkit, hogy a már kiküldött értesítõt nézzék meg, pontosan hol található az õ körzetéhez tartozó szavazóhelyiség. Nem feltétlenül ehhez kapcsolódik, de el kell mondanunk, hogy az elmúlt közgyûléseken és fõként az elmúlt soros közgyûlésen történtek miatt frakciónk tagjai mélységesen megdöbbentek polgármester úr viselkedése miatt. Többek között amiatt, hogy most már nyíltan együttmûködik a szocialista frakcióval. Ennek egyik bizonyítéka a napokban tudomásomra jutott hír, hogy tárgyalásokat folytat a szocialista frakcióval arról, hogy a szocialista frakció tagjai közül fog a közeljövõben alpolgármester-jelöltet állítani. Emiatt el kell határolódnunk pm úrtól.”

2009-05-29 09:15:59


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül