Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766027    
Honlapkeszites

Családi Hétvége a Kanizsai Kulturális Központ szervezésében

A Hevesi Sándor Mûvelõdési Központban a nagyatádi Vargha Éva horgolással készített pamutékszereit mutatjuk be október 16-án, 17 órakor nyíló kiállításon. A közönség figyelmébe Uzsoki Lászlóné pedagógus ajánlja ezeket a mûvészien elkészített nyakékeket.


A mûsorban a Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Mûvészeti Iskola fuvolista növendékei mûködnek közre, Baki Andrea tanárnõ vezetésével.
A Medgyaszay Házban este 19 órai kezdettel Máté Péter legnépszerûbb dalait hallgathatják meg a Retro Kávéház keretében Szívós Gyõzõ színmûvész elõadásában.
A Városi Diákönkormányzattal közösen szervezzük a Kanizsáról indultam címû sorozatot, melynek elsõ vendége Czupi Veronika, a Köztársaság Bandája énekese lesz. Ez a program szombaton 16 órakor kezdõdik a HSMK-ban.
Fél öttõl a Móricz Mûvelõdési Házban kezdõdik a Családi-Játszó-Táncház program, melynek keretében „Kerekítõ, gyermektáncház, kézmûves foglalkozás és felnõtt táncház is lesz.
Vasárnap délután ismét várjuk a családokat a HSMK-ba. Fél háromkor a „Tánc” címû rajz, festmény és fotópályázat eredményhirdetése lesz, melyet az Eraklin Táncklub Egyesület és a Kanizsai Kulturális Központ hirdetett. Majd három órától a kézmûves játszóház keretében õszi dekorációkat készíthetnek kicsik és nagyok, de lesz csillámtetoválás, népi játszótér és az egészen kicsiket várja a Pöttöm Kuckó is. Öt órakor a Magyar Mesezenekar és a Fõvárosi Bábszínház koprodukciójában bemutatásra kerül a Mici-MacKoMédia- zenés bábos mesejáték.
Este hét órai kezdettel a Medgyaszay Házba várjuk a komolyzene rajóngóit a Capella Savária hangversenyére.
Reméljük, hogy a fenti programok közül minden korosztály talál érdeklõdésre számot tartó programot.” - foglalta össze a közelgõ Családi Hétvége programsorozatát Horváthné Gelencsér Edit, a HSMK intézményegység-vezetõje, mûvelõdésszervezõ.
 

Kanizsa2015-10-14 12:38:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül