Ma 2023. 6 9.
Félix, Előd, Annamária napja van.
Látogatók száma : 55408777    
Honlapkeszites

Profinak bélyegezve - Radioaktív koncert a Honvéd Kaszinóban
Késõéjszakába nyúló koncertet adott a Radioaktív együttes a kaszinó tükörtermében. A tavaszi sikersorozat záróakkordjaként pénteken a helyi rajongóit örvendeztette meg a zenekar.

A koncert elõtt az együttes népszerû énekesét Gilincsek Pétert arra kértem, tájékoztassa olvasóinkat mi történt a csapat háza táján az utóbbi hónapokban.
- Utóbb az elsõ klipünk bemutatásán beszélgettünk. Ezt követõen realizálódott, hogy a MTV mûsorra tûzte produkciónkat, mely 2008 decemberétõl a mai napig is látható. Azóta több rádióinterjún vettünk részt, Pécsett, Kaposváron, Zalaegerszegen és több dunántúli városban. Kuriózumként említem a kiskunfélegyházi rádiót, ahol több felvételünket játszanak rendszeresen. Több nagyobb városban adtunk koncertet. Kiemelném a kaposvári fellépésünket, ahol egy országos fesztiválról több díjjal távoztunk. Elhozunk a legjobb szólógitárosnak és a legjobb basszusgitárosnak járó elismeréseket. A kõszegi minõsítésünket - bár hízelgõnek tûnik - nem értékeljük ilyen pozitívan.

Az történt, hogy a zsûri tekintettel az MTV-ben sugárzott anyagunkra profinak bélyegezett minket, így elestünk minden további díjazástól. Véleményünk szerint, míg érvényes lemezszerzõdésünk nincs kiadókkal ez a titulus nem érvényes. Nekünk pillanatnyilag csak felhasználási szerzõdéseink vannak. A hatalmas közönségsikert és az ott szerzett meghívásokat azonban nem vehetik el tõlünk. A megmérettetések mellett több koncertet adtunk Budapesten több neves rock klubban. A sikerre való tekintettel, azóta is jönnek a meghívások. Párhuzamosan forgattuk a második, ma este bemutatásra váró klipünket is. Ennek elbírálása a napokban esedékes. Reményeink szerint júniustól ez is látható lesz az említett csatornán. Látványos, mozgalmas képanyag. Nagyon sok munkánk van benne, de roppant élveztük a forgatást, a repülést, a motorozást és persze a kocsmajeleneteket. Nagyon bízunk abban, hogy hasonlóan elsõ klipünkhöz az új, …még néhány lépés címû anyagunk is sok meghívást eredményez. Szeretnénk még több helyen megmutatni magunkat a közönségnek.
- Itt is sokan gyülekeznek már…
- Mindig nagy öröm nekünk itthon muzsikálni.

-czene


2009-05-29 09:06:24


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül