Ma 2023. 3 27.
Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.
Látogatók száma : 54788519    
Honlapkeszites

Könyvtárba mentem, gyere utánam!

A Halis István Városi Könyvtár idén is csatlakozott az Országos Könyvtári Napok programsorozathoz. Ezen alkalommal az elkövetkezendõ napokban számos programmal invitálják az olvasni vágyókat a bibliotékába. A karosi könyvtár szintén több eseménynek ad majd otthont az „ünnep” keretében.


Október 9-én, pénteken, a kanizsai bibliotékában az esélyegyenlõségre hívják fel az olvasók figyelmét, különbözõ programokkal – melyekrõl a könyvtár honlapján lehet tájékozódni. A napot gólyalábazás zárja. Vasárnap is nyitva lesz a Halis könyvtár, mégpedig a Könyves Családi Vasárnap rendezvény jóvoltából. Sok más mellett interaktív kiállítás megtekintésére nyílik lehetõségük az érdeklõdõknek, emellett pedig kézmûves programokkal is invitál a könyvtár csapata.

Zalakaroson, csütörtökön fél öttõl dr. Bazsó Judit kardiológus elõadására kerül sor a fürdõváros könyvtárában. Három nappal késõbb a „Baglyos Könyves Vasárnapon” ingyenes beiratkozásra, a lejárt könyvek „bünti” nélküli visszahozatalára és tobozbagoly készítésére is lehetõségük lesz az olvasóknak.

Sz.Zs.2015-10-07 12:02:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül