Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315106    
Honlapkeszites

Fidesz - reagálás Gábris Jácint (JOBBIK) sajtótájékoztatójára

Gábris Jácint Jobbikos önkormányzati képviselõ, felsõbb utasításra, ismét magára vette a ráosztott komolytalan képviselõ szerepét. Mondandójának nincs sok köze a valósághoz, és hetet-havat összehordva támadja annak a kormánynak az intézkedéseit, amely kormány még mindig arra kényszerül, hogy sok esetben az elõzõ, szocialista kormányzati idõszakban felhalmozódott társadalmi problémák, és az akkor meghozott hibás döntések következményeit számolja fel.


A Jobbik ismét bebizonyította, hogy felelõtlen ellenzék, hiszen a valós megoldási javaslatok helyett csak a szociális demagógiával tudnak operálni. Kizárólag az emberek irigységére alapoznak, a saját irigységük által vezérelve. A nagykanizsai Jobbiknak most különösen savanyú a szõlõ, hisz Nagykanizsa és környéke Fideszes országgyûlési képviselõje felelõs kormányzati feladatot kapott. Gábris Jácint ezzel kapcsolatos észrevételei ugyanolyan komolytalanok, mint a többi témában tett megnyilatkozásai. A Nagykanizsai Javítóintézet felépülését összehozni egy államtitkári kinevezéssel komoly logikai bukfencre vall, amely tipikusan a Jobbikra jellemzõ vagdalkozás eredménye.

A Javítóintézet nagykanizsai elhelyezésével egy közel 2,5 milliárd forintos beruházás valósulhatott meg városunkban, amely több mint 120 új munkahelyet teremtett. Talán ezért is volt még bõven olyan város a Dunántúlon, amely szívesen lépett volna Nagykanizsa helyére, ha a kanizsai városvezetésnek nem lett volna támogató a hozzáállása.

Mindezek alapján látható, hogy a kanizsai Jobbik csak arra képes, hogy eltagadja az eredményeket és mondvacsinált okokra hivatkozva, kritizálja az elvégzett építõ jellegû munkát.


Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Csoportjának elnöksége

Gábris Jácint képviselõ sajtótájékoztatóját a Kanizsa Televízió honlapján tekinthetik meg.2015-10-01 06:28:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül