Ma 2023. 6 8.
Medárd, Helga napja van.
Látogatók száma : 55400097    
Honlapkeszites

A Fidelitas Nagykanizsai Csoportjának közleménye

Olvasva a kanizsai szocialisták hétfõi sajtótájékoztatóját, bizton állíthatjuk, hogy a nagykanizsai Fidelitas tagságában kiverték a biztosítékot az ott elhangzottak. Nekünk szilárd elképzelésünk van arról, hogy milyen embereknek kell kormányoznia hazánkat, vezetni szûkebb otthonunkat, Nagykanizsát. Számunkra nem fér bele a szocialisták által felvázolt kép, és azt javasoljuk minden fiatalnak, hogy számukra se legyen elfogadható, hogy, még ha megkeseredett politikusok is ugyan, de hatályban lévõ törvények megsértésére szólítsanak fel állampolgárokat.


Megértéssel próbálunk lenni az egykor szebb napokat megélõ szocialista politikusokkal szemben, hiszen naponta kénytelenek szembesülni a társadalmi támogatottságuk szertefoszlásával, de úgy tûnik, most már teljesen elgurult a gyógyszer náluk.
Teljes a zûrzavar a szocialista fejekben. Tisztában vannak azzal, hogy a magyar társadalom túlnyomó többsége (Így valószínûleg a saját szavazóik is.) elutasítja az illegális bevándorlást. Errõl tanúskodnak a Nemzeti Konzultáció kérdéseire beérkezett válaszok, minden e tárgyban végzett közvélemény kutatás adatai. Sõt úgy tûnik, a migráció céljaként megjelölt országok polgárai is kezdenek felébredni. Orbán Viktor miniszterelnök világossá tette Európa számára, ha mindenki betartaná a rá vonatkozó határrendészeti törvényi kötelezettségeket, akkor ma lényegesen kisebb problémát okozna az illegális bevándorlás a kontinensen. Ezzel szemben a szocialisták a káoszt pártolják, hiszen hatályos törvény megszegésére szólítanak fel embereket.
Egy törvényrõl lehet vitatkozni, lehet ilyen-olyan formában minõsíteni. Azonban a minõsítéstõl függetlenül nem képezheti vita tárgyát annak be nem tartása, amíg az hatályban van. Pláne nem kifejezetten a törvényszegésre való felhívás. Ez a demokrácia és a kulturált, emberi együttélés egyik alappontja. Persze ismerjük a szocialisták meglehetõsen sajátos viszonyulását az elõbbi fogalmakhoz. Hangsúlyos javaslatunk a számukra, hogy sürgõsen pótolják az elgurult gyógyszeradagot!


Léránt Gábor
Elnök
Fidelitas Nagykanizsai Csoportja2015-09-29 17:20:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül