Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54777096    
Honlapkeszites

Nyitott Balaton õszi programokkal, kedvezményekkel

A Nyitott Balaton szeptember 25. és október 5. között zajló kampánya idején programokkal, ingyen vitorlázással, kedvezményes szobafoglalással, újborokkal szeretnék õsszel is a Balatonhoz csábítani a turistákat, az akcióhoz 182 szálláshely és 86 vendéglátóhely csatlakozott.


A szervezõ Balatoni Regionális TDM Szövetség MTI-hez eljuttatott közleményébõl az is kiderül, hogy a kampány idején összesen 162 programmal várják a vendégeket a tó körül, több vendéglátóhely kedvezményes menüket kínál, és a csatlakozó szállásadók 20 százalékot engednek szobaáraikból.
Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke úgy fogalmazott, ezzel az akcióval a balatoniak nem a nyári szezont akarják meghosszabbítani, hanem gyakorlatilag újabb szezont szeretnének teremteni. Az õszi kínálat, mint például a kerékpáros túrák, a nemzeti parkok látványosságai, vagy az õszi gasztronómiai fesztiválok, nem feltétlenül kötõdnek a nyárhoz - tette hozzá.
A kampányt a Magyar Turizmus Zrt. is támogatja. Az õszi balatoni akcióról további részleteket a www.nyitottbalaton.hu -n lehet olvasni.

 

MTI - Kanizsa2015-09-24 07:13:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül