Ma 2023. 3 26.
Emánuel, Emánuéla, Larissza napja van.
Látogatók száma : 54781219    
Honlapkeszites

Húzd fel a nyúlcipõt!

Bár e helyett megteszi egy strapabíró futócipõ, amit aztán jól meg is tréningezhetsz az október 4-én rajtoló, immár tizedik Kanizsai Futófesztiválon. A nagy népszerûségnek örvendõ versenyre pedig már javában lehet „elõnevezni” – egész pontosan szeptember 23-ig.


Sáskaországtól Fityéig, na meg vissza – ez a cirka-tarka 21 km persze csak egyik út, táv-alternatívája, kilométer killere a versenynek. Ugyanis a szervezõ Kanizsai Futó-és Szabadidõsport Klub idén is több „fogást” kínál a távok tálcáján, a versenyzõknek. Együtt futhat papa-mama-csemete akár a 3X2 kilis váltón, novumként lesz 5 km-es etap is, de ott van még a 10 km, a laktatóbb futó-falatok kedvelõinek. A félmaratonos ínyencségrõl nem is beszélve, aminek origója a Kiskanizsai Szent Flórián tér, omegája pedig Fityeház.
A pontos versenykiírás egyébként már javában fellelhetõ a Futóklub oldalán, minden pontos paraméterrel, tudnivalóval egyetemben. Arról meg, hogy most is komolyan rung-adóról – azaz, rangadóról – van szó, híven tükrözi a sokrétû szervezés. Járj utána a neten, vagy fuss vele össze az online világban, ami aztán meggyõz arról, hogy útnak indulj-e azon a bizonyos októberi vasárnapon.

Sz.Zs.

 

 2015-09-16 06:59:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül