Ma 2019. j?nius 17. h?tf?,    
Laura napja van.    
LĂĄtogatĂłk szĂĄma : 41567844    
Honlapkeszites

Baseball: ami biztos, lesznek még kanizsai meccsek...

A baseball NB II küzdelmeiben végkifejletéhez közeledik a történet, vagyis a Nagykanizsa Ants fĂ”szereplésével a döntĂ”be jutásért mérkĂ”znek már a csapatok. Úgy tĂ»nik, a fĂ”városi Hungarian Astros szerencsétlensége, hogy az elĂ”döntĂ”ben éppen a kanizsaiakkal hozta össze Ă”ket a sors, hiszen a dél-zalai "Hangyák" egysége az elsĂ” meccsen idegenben 18:1-gyel lépett át rajtuk.


A felvonás második találkozója elĂ”tt tehát a nagykanizsaiaknak túlzottan izgulniuk nem kell, fĂ”leg ha Darabos Gábor hozza remek doboteljesítményét, illetve Nagy Máté - ahogy tette azt az Astros otthonában - home run-t vagy ahhoz "közeli" ütéseket produkál... Vasárnap az NB II-es baseball meccs 11 órakor kezdĂ”dik az Olajbányász-sporttelepen.
Amúgy lesz még baseball-meccs a városban ebben a szezonban, hiszen az alapszakaszban veretlen Ants a négyes finálét Nagykanizsán rendezheti minden körülmények között szeptember 27-én - errĂ”l döntött a szövetség. Ráadásul úgy, hogy a mostani elĂ”döntĂ”k nyertesei az elsĂ”, míg vesztesei a harmadik helyért mérkĂ”zhetnek... Ami tehát biztos, az Astros, illetve a másik ágról a HódmezĂ”vásárhely és a Jászberény mindenképpen kalkulálhat egy zalai kiruccanással.

P.L.2015-09-10 10:56:00


TovĂĄbbi hĂ­rek:


SPORT ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - EmlĂ©kĂŒl

A nap vicceĂĄllĂĄs Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble