Ma 2023. 3 25.
Irén, Írisz, Lúcia napja van.
Látogatók száma : 54776859    
Honlapkeszites

Ismét Bababörze a Medgyaszay Házban

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Bababörze a Medgyaszay Házban. Ahogy már megszokhattuk, minden évszak kezdetekor lehetõség nyílik rá, hogy a kismamák, anyukák beszerezzék az aktuális szezonhoz szükséges kellékeket, ruhákat a csemetéknek.


- Ez alkalommal is hatalmas volt az érdeklõdés, hiszen pillanatok alatt elkelt minden asztal, amit az árusításhoz lehet bérbe venni. Így eladó baba és gyermekholmikban biztosan nem lesz most sem hiány - mondta el Kiss Zsanett, a Bababörze szervezõje.

Újítás, hogy ez alkalommal nem szombaton, hanem vasárnap – szeptember 13-án - kerül megrendezésre a Bababörze, melyet az anyukák javaslatára tettek át a hét utolsó napjára. Így még több anyukának lehetõsége nyílhat a börzén beszerezni az õszi szezonra a gyermekruházatot, hiszen már a hétvégi bevásárlással sem esik egybe, mivel vasárnap zárva tartanak az üzetek.

Aki nem tudja otthon, felügyelet mellett hagyni gyermekét annak sincs akadály, hiszen a Bababörzén játszóházban tölthetik idejüket a gyermekek, míg anyukájuk megtekinti a Bababörze kínálatát.

Kanizsa2015-09-08 07:45:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül