Ma 2023. 6 5.
Fatime, Fatima, Bonifác napja van.
Látogatók száma : 55350574    
Honlapkeszites

Szeptember 15-éig lehet jelentkezni a Minõség-Innováció nemzetközi pályázatra

Szeptember 15-éig lehet jelentkezni a finn államelnök által a vállalatok és szervezetek vevõorientált minõségfejlesztési tevékenységének elismerésére 2007-ben alapított Minõség-Innováció nemzetközi pályázatra - hívta fel a figyelmet a nemzeti forduló lebonyolítását végzõ Európai Minõségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottsága.


Pályázni nagyvállalati, kis- és középvállalati, mikrovállalati, közszféra és nonprofit szervezet, oktatási, egészségügyi és szociális szervezetek kategóriában lehet, illetve jelentkezni lehet még csak "papíron" létezõ, úgynevezett potenciális minõség-innovációval bármely kategóriában.
Molnár Pál, az Európai Minõségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottságának elnöke az MTI-nek elmondta, hogy Magyarország eddig sikeresen szerepel ezen a nemzetközi pályázaton, amelyhez 2013-ban csatlakozott. Azóta az összes pályázat mintegy 10 százalékát, 12-14 pályamûvet magyarországi szervezetek nyújtották be, közülük többen nemzetközi díjnyertesek lettek.
A fokozatosan bõvülõ pályázati rendszernek tagja még az alapító Finnországon kívül Magyarország, Svédország, Lettország, Észtország, Csehország, Izrael, Kazahsztán, valamint az idei évtõl Litvánia és Spanyolország.
A pályamûvek nemzeti szintû elbírálása során a kategóriánkénti elsõ három magyar pályázat elnyeri a nemzeti bizottság elismerõ oklevelét, a nemzeti szinten kategóriánként legmagasabb pontszámot elért pályázó pedig tovább jut a nemzetközi megmérettetésre.
A szervezõk tájékoztatása szerint a nemzeti díjkiosztó ünnepség 2015 novemberében Budapesten, a nemzetközi díjkiosztó gála 2016 januárjában Észtország fõvárosában, Tallinnban lesz.

 

MTI - Kanizsa2015-08-31 06:46:00


További hírek:


GAZDASÁG ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül