Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55314858    
Honlapkeszites

Az EP kampányról
Június 7-én újra a szavazóurnák elé járulunk dönteni. Az EP kampányról szóló sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter országgyûlési képviselõ kiemelte, mirõl is szól ez a választás.

– Látszólag csak arról, hogy kiket küldjünk az Európai Parlamentbe, a valóságban azonban többrõl is szavazunk. Az emberek érzik, hogy ez a választás sokkal többrõl szól egy egyszerû EU-s választásnál. A június 7-i választáson az emberek elmondhatják, hogy elég a brutális megszorításokból, elég abból, hogy a kormány saját alkalmatlanságát az emberekkel, elsõsorban az idõsekkel és a családokkal kívánja megfizettetni!

Ez a választás tehát egyfajta kritika lesz a jelenlegi – 7 éve regnáló – kormányzó pártok tevékenységérõl – folytatta Cseresnyés Péter. Most megmutathatja mindenki, mennyire elégedetlen ennek a társaságnak a hét évével. Azzal, ahogy éllovasból, sereghajtót csináltak országunkból.
Azzal, hogy a biztonság érzése – közbiztonság tekintetében – jelentõsen csökkent az emberek körében. Azzal, hogy szinte minden, ami mozdítható volt az állami vagyon megmaradt részébõl, ebek harmincadjára jutott. Azzal, hogy egyetlen szavukat nem lehet elhinni sem országos, sem helyi szinten, hisz hazugságokkal kerültek hatalomra, hazugságokkal traktálták és traktálják az országot, mint ezt volt miniszterelnökük bevallotta. (Hazudtak éjjel, nappal).
Mint azt már bejelentettük, aláírásokat gyûjtünk a közbiztonság erõsítése okán benyújtott törvényjavaslat támogatása érdekében. Ez a támogató aláírás egyben a változás szükségességét is erõsíti, valamint szól a Bajnai-klónkormány megszorító intézkedése ellen is. Elég volt ebbõl a kurzusból.
A majálison, majd a nagyvásárban is ott voltak segítõink, és arról számoltak be, hogy még össze se állították az asztalt, már köréjük gyûltek azok az emberek, akik tisztában vannak azzal, a közbiztonságnál, a három csapásnál sokkal többrõl van szó a támogató aláírás megadásakor. Világosan látják, június 7-én egyértelmû üzenetet küldhetnek a kormánynak: elég volt, nem lehet mindent lenyomni a torkunkon.
Örömmel fogadták Orbán Viktornak a városligeti kampánynyitón mondott szavait a különféle álruhákat öltõ szocialista kalandorokról, és abban is egyet értettek vele: nincs lefutott meccs, lefutott választás. Nem szabad elbízni magunkat, valamennyi változást akaró embernek ott a helye június 7-én a szavazóhelyiségben.
Mindenkit arra kérünk, akinek elege van a 7 éve tartó kalandorpolitikából, aláírásával támogassa a változást és menjen el szavazni a Fidesz-KDNP képviselõjelöltjeire június 7-én.

B.E.


2009-05-14 12:20:44


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül