Ma 2023. 3 22.
Beáta, Izolda, Lea napja van.
Látogatók száma : 54766067    
Honlapkeszites

Jézusi gyaloglás Homokkomáromban

Különleges, testet, lelket egyaránt tápláló lelki gyakorlatra invitál szerdától Homokkomáromba, az ottani Nyolc Boldogság Közösség.


A „Jézusi gyaloglás” nevet viselõ négy napos lelkigyakorlat bevezeti a hívõket a Szent Ignác-i imamódokba és a szemlélõdõ Jézus-imába. Mindeközben úgy, hogy „elmélkedés”, imádság közben megtanulják a nordic walking sportág alapjait a résztvevõk. Mint azt a szervezõ Nyolc Boldogság Közösség kiemelte a program felhívásában: az imádkozást a mozgással összekapcsolva lehet eljutni a Jézusi gyalogláshoz.
- A szerzetes évének keretében, ezt az alkalmat idén szerzeteseknek és megszentelt életet élõknek hirdetjük meg – tudatta a közösség.
A „Jézusi gyaloglásra” szeretettel várnak idõseket, fiatalokat, kisebb betegségben szenvedõket is, mivel a részvétel semmilyen fizikai felkészültséget nem igényel.
A gyaloglás során lelki kísérõk Hofher József SJ, Dr. Versegi Beáta CB és Schuschnigg Theresia CB lesznek. Míg a mozgás kísérõk Molnár Renáta személyi edzõ és Marik Judit gyógytornász.
További részletes információkat a lelki gyakorlatról az alábbi elérhetõségeken kaphatnak:

Email: info@jezusigyaloglas.hu ,renata@jezusigyaloglas.hu
Tel.: +3630 687 9203, +3620 823 4613

Sz.Zs.

 2015-08-24 14:52:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül