Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55320041    
Honlapkeszites

Megint jönnek, riogatnak?! – reagálás Zakó László sajtótájékoztatójára

Zakó László és a Jobbik a zsigeri félelemre, az alaptalan rémhírekre, a saját maga által terjesztett hazugságokra alapoz, és kizárólag a politikai öncélokat szolgáló felelõtlen politikát folytat: a remélt szavazatokért olyanokat híresztel, amelyeknek semmi köze sincs a valósághoz. Vagy az is lehet, hogy Zakó Lászlót túlzottan megviselte a hosszú kánikula, s elvesztette az értõ olvasás és szövegértés képességét.


Akár így, akár úgy van, de tény: a Jobbik regionális pártigazgatója nem csúsztat, hanem egyenesen hazudik. A keddi sajtótájékoztatóján megfogalmazott állításokkal szemben nincs kijelölt, végleges helyszíne a befogadó állomásnak. Nagykanizsán és a volt határõr laktanyában pedig végképp nincs. Politikai kalandorsággal egyenértékû Zakó László verbális ámokfutása.
A Jobbik megpróbálja kijátszani, felhasználni az emberek félelmét, és nem viselkedik felelõs politikai pártként. Ha így tenne, támogatná a kormány törekvéseit, hogy megvédje Magyarország és Európa határait. Az EU-n belül egyedül a magyar kormánynak van ereje és bátorsága, hogy tegyen a migránsáradat megállításért, például a déli határszakaszon a kerítés megépítésével. Míg más pártok a politikai haszonszerzésre figyelnek, ál- és rémhíreket terjesztenek, addig a kormány cselekszik, hogy megvédje Magyarországot, a magyar embereket.
Különösen furcsa Zakó László riogatása annak fényében, hogy pártjának elnöke Törökországban azt mondta: „Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében.”
Tudjuk: a migránsok jó része iszlám területekrõl érkezik. Kérdésünk: most akkor féljünk ezektõl az emberektõl vagy utolsó reménységként tekintsünk rájuk? A Jobbik és regionális pártigazgatója maga sem tudja eldönteni, hogy zûrzavaros álláspontjai közül aznap éppen melyik érvényes. Éppen ezért a Jobbikot és Zakó Lászlót migránsügyben nem lehet komolyan venni. Arra kérjük Zakó Lászlót, hogy próbáljon meg ne hordószónokként, hanem felelõs politikusként viselkedni.
 

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Csoportjának elnöksége2015-08-19 11:02:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül