Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315066    
Honlapkeszites

1111 aláírás: Lesz-e belõle rendõrõrs?

Befejezõdött a kiskanizsai rendõrségi szolgálati hely létrehozása érdekében indított aláírásgyûjtés. Összesen 1111 aláírást sikerült összegyûjteni a városrészben – tudtuk meg Polai Józseftõl, a városrész egyik önkormányzati képviselõjétõl.

A képviselõ elmondta, több aláírást már nem gyûjtenek, segítõivel együtt összesen 1111 kiskanizsait sikerült megnyerniük a célnak, hogy létesüljön a városrészben egy rendõrségi szolgálati hely, ami a kiskanizsai közbiztonságot jelentõsen növelné. Mint kifejtette, információi szerint a városrészben hétrõl-hétre szaporodnak a betörések, tolvajlások. Ugyanakkor jelezte, még nem döntötte el, hogy Marton István polgármester közbenjárását kérje-e az ügyben, avagy önálló képviselõi indítványt készít a következõ közgyûlésre.


– Elképzelhetõ, az is hogy önálló képviselõi indítványt készítek, mert azt remélem, hogy így nagyobb támogatottságot kaphatok a szolgálati hely létrehozásához, hiszen korábban dr. Molnár József rendõrkapitány nem támogatta a felvetésemet – mondja Polai József. – A képviselõtársaimtól kérek hát támogatást, de természetesen, korábbi ajánlatunk még mindig érvényes, nem akarjuk kisajátítani magunknak ezt a majdani szolgálati helyet, ehelyett inkább azt szeretnénk, ha a szolgálati hely autója és rendõrei rendszeresen megjelennének a többi településrészen is.

H.A.2007-10-08 13:06:06


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül