Ma 2021. 10 24.
Salamon, Antal napja van.
Látogatók száma : 51111301    
Honlapkeszites

Falunap Palinban

A lelkes paliniaknak, támogatóknak, barátoknak köszönhetõen igazi népünnepély volt a városrészben szombaton ahol 7. alkalommal rendeztek falunapot – számolt be az eseményrõl a Kanizsa Televízió Híradója.


Az eltelt 7 év alatt a szervezõk bebizonyították, hogy a városrészben is lehet tartani egy olyan napot, amikor az egész lakosságot meg tudjuk mozgatni, - vélekedett a szervezõ, Palini Sport és Kulturális Egyesület elnöke, Kuti László. Nagy szerepe van mindebben a támogatóknak, és azoknak a lelkes helyieknek, akik évrõl-évre magukra vállalják a szervezést.

Kuti László, a Palini Sport és Kulturális Egyesület elnöke elmondta: - Most úgy néz ki, hogy a 7. falunapra elértük azt, hogy egész napos, igazi programmá vált a rendezvényünk, különbözõ fellépõkkel, ügyességi versenyekkel, sztárfellépõkkel, lényegében egy kis város napja, mert sokan nevezték így is, hogy Palinban már nem falunap van, hanem pici város nap, és megmondom õszintén, hogy a szervezõk nevében egy kicsit büszkék is vagyunk, mert a mai világban nagyon nehéz az embereket összefogni, egy kicsit, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Dénes Sándor polgármester nem elsõ alkalommal nyitotta meg a rendezvényt: - Nagyon fontos ez a falunap, ennek egy olyan összetartó ereje, szerepe van, hogy ebben a városrészben lakók ilyenkor eljönnek, elfelejtik gondjaikat, bajaikat, leülnek, söröznek, beszélgetnek, a fellépõket meghallgatják, én úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos. A hagyományokat ápolni kell, és én ehhez, mint polgármester a támogatásomat mindig adni fogom, mert jó ügyet szolgál.

Egy igazi falunaphoz méltóan nem maradhatott el a fõzõverseny sem, a programok közt pedig idõsebbek, fiatalabbak is megtalálhatták a kedvükre valót.
 

Kanizsa TV - Kanizsa2015-08-16 07:54:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül