Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760346    
Honlapkeszites

A családom a szponzorom! - Fotópályázat 10-18 éves fiataloknak

A Nagy Sportágválasztó, a MOL és az Új Európa Alapítvány közös fotópályázatot hirdet 10-18 év közötti fiatalok számára. A pályázat lehetõséget ad, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktõl, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a mûvészet területén.


Ki pályázhat?
A pályázaton 10-18 év közötti fiatalok indulhatnak, akik
- magyarországi állandó lakhellyel rendelkeznek
- betöltötték vagy legkésõbb 2015. december 31. napjáig betöltik a 10. életévüket, de 2015. december 31. napjáig nem töltik be a 19. életévüket.
A pályázat tartalma
A pályázók olyan fotókkal, maximum 6 képbõl álló „fotóalbummal”pályázhatnak, amelyek bemutatják azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, mûvészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. A pályázók ily módon kifejezhetik köszönetüket és hálájukat elsõ szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk. A képanyag vizuális eszközökkel mutathatja be a fiatal napirendjét, sport vagy mûvészeti területen elért eredményeit, versenyeit, az edzés, felkészülés, majd a szurkolás, a közös öröm, ünneplés vagy éppen a vigasztalás pillanatait.
Egy pályázó maximum 6 db fotót küldhet be, a képek mérete egyenként nem haladhatja meg a 2 MB-ot. A pályázaton nem kell feltétlenül fényképalbumot, több fotóból álló fényképsorozatot beküldeni, akár egy fotóval is el lehet indulni a pályázaton. A fotók mellé lehetõség van képaláírások, szöveges magyarázatok feltüntetésére is, melyek még inkább személyesebbé tehetik a köszönetnyilvánítást. Csak a jpg, tif.vagy png formátumban érkezõ fényképeket tudjuk értékelni.
A pályázat benyújtása
A pályázati adatlapot és a pályázati anyagot a www.sportagvalaszto.hu weboldalon elérhetõ „A családom a szponzorom – fotópályázat” linken keresztül lehet kitölteni, benyújtani.
Pályázatokat csak a fentiekben meghatározott linken keresztül, elektronikus úton lehetséges beadni.
A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati adatlap hiánytalanul ki van töltve! A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó adatlapokat – és így a pályázatokat is – érvénytelennek tekinti.
Pályázati díj nincs.
A pályázat benyújtási határideje: 2015. szeptember 7.
A pályázat kezelõje: Nagy Sportágválasztó Szervezõ Iroda
A pályázat értékelése: a beérkezõ pályamûveket szakmai zsûri értékeli. A zsûri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.
A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu és a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben kapnak értesítést. A nyilvános eredményhirdetésre a 2015. szeptember 18-19-ei XVII. Budapesti Nagy Sportválasztó rendezvényen kerül sor.
A pályázaton elnyerhetõ nyeremények
A zsûri a beérkezõ pályázatok közül a legjobbnak ítélt pályázatokat részesíti díjazásban az alábbiak szerint:
1. díj: 1 család számára 150.000 Ft értékû családi wellness hétvége
2. díjak: 3 db 25.000 Ft értékû MOL Blue kártya
3. díjak: 5 db 10.000 Ft értékû MOL Blue kártya
A nyereményeket a MOL Nyrt biztosítja.

A pályázaton való részvétel szabályai
A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkezõ pályamunkákat a Nagy Sportágválasztó Szervezõ Iroda a Nagy Sportágválasztó rendezvény népszerûsítésére használja, ezzel kapcsolatos publikációkban, kiadványokban térítésmentesen, teljes körûen megjelentesse.
A beküldött és nem díjazott pályamunkákat a pályázat kiírója nem õrzi meg. A pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a fotópályázat kiírói külön szerzõi jogdíj fizetése vagy külön felhasználói szerzõdés kötése nélkül is megjelentessék a nyertes pályamunkákat/fotókat.
A pályázati felhívás letölthetõ és a pályázatok benyújtásához szükséges link elérhetõ: www.sportagvalaszto.hu vagy a www.ujeuropaalapitvany.hu oldalakról.

 2015-08-08 10:54:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül