Ma 2023. 5 29.
Magdolna, Magda, Ervin napja van.
Látogatók száma : 55315074    
Honlapkeszites

Reagálás Fodor Csaba sajtótájékoztatójára

Nicsak, ki beszél? Az a Fodor Csaba próbál észt osztani, akinek pártja, az MSZP támogatja a népvándorlást és azt is, hogy a migránsok keresztülutazzanak s randalírozzanak Magyarországon. Fodor Csaba éppen ezért ebben a kérdésben nem hiteles.


Ráadásul pártja, az MSZP volt az, amelyik korábban kezdeményezte a határõrség megszüntetését. A szocialistáknak most sem számít Magyarország biztonsága, hiszen nem támogatják azt a küzdelmet, amit a kormány és a magyar emberek folytatnak a menekültáradattal szemben.
Jó lenne, ha Fodor Csaba mint az MSZP oszlopos tagja, megyei vezetõje és mint Gyurcsány Ferenc valamikori legfõbb zalai támogatója visszaemlékezne arra, hogyan tették tönkre az országot, hogyan kergették a devizahitelek csapdájába az embereket és hogyan teljesítették szolgalelkûen Brüsszel minden kívánságát. Ha emlékezne erre, minden sajtótájékoztatóját azzal kellene kezdenie: „Elnézést kérek a magyar emberektõl a magam és az MSZP nevében, amiért 2010-re a csõd szélére juttattuk az országot!”
Jó lenne, ha bocsánatot kérne a sormásiaktól és a nagykanizsaiaktól, amiért pártja minden eszközt megragad annak érdekében, hogy gátolja azt a munkát, amit Orbán Viktor és kormánya végez az ország és Európa védelme érdekében. Sajnos azonban Fodor Csabának és párttársainak semmi sem drága. Inkább a bevándorlók, semmint a magyar emberek oldalára állnak.
Fodor Csabától nagyobb szerénységet várunk, amikor nyilatkozik, hiszen egy olyan párt tagja, amely a csõd szélére juttatta Magyarországot. Az emberek tudják ezt, és ennyit is adnak a szavára.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Nagykanizsai Csoportjának elnöksége2015-08-06 16:51:00


További hírek:


POLITIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül