Ma 2021. 10 26.
Dömötör, Armand, Örs napja van.
Látogatók száma : 51127368    
Honlapkeszites

Piszkos(ul jól) tánc(olnak)

Fésûcigánykerék, kortárs táncok, akrobatikus gyakorlatok – a Magic Ritmo Tánccsoport tini- szekciója e hét során még számtalan további nyakatekert mozdulatot, bonyolult koreográfiát sajátít el a nyári edzõtáborban.


A Honvéd Kaszinó tükörtermét péntekig – gyakorlatilag reggeltõl-estig – belakják a táncos ifjak a városunk kulturális vérkeringésében élénken jelenlévõ mágikus tánccsoport táborában. Ráadásul nem tétlenkednek a kamaszok: javában „gyúrnak” a pénteki, 17 órakor tartandó nagy bemutatóra, ahol szüleik, barátaik is lecsekkolhatják tánctudásukat.
- Móricz Zsigmond egyik közismert mûvének ismert momentumára készül a bõ két perces koreográfia – árulta el Nikolics Zsanna, a Magic Ritmo vezetõje, koreográfusa. A csapat minden tagja nagyon kitesz magáért, így sem a pénteki elõadáson, nem fellépéseken nem vallunk szégyent – fûzte hozzá nevetve.
Természetesen az edzõtábor nem csak a megfeszített munkáról, hanem a csapaterõsítésrõl is szól. Kell is a lelki tuning az ifjaknak, hiszen a pódiumra is ki kell állniuk. Ahogy a Magic Ritmo haladó-táncosainak is, akik már javában készülnek a szeptember 19-én, Zalaegerszegen megrendezendõ 1. Moderntánc Kupára.

Sz.Zs.2015-07-27 12:26:00


További hírek:


KULTÚRA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül