Ma 2023. 3 21.
Benedek, Bence, Miklós napja van.
Látogatók száma : 54760223    
Honlapkeszites

Koncert, színház négy héten át Balatonfenyvesen

Július végétõl négy héten át minden hétvégén a hazai zenei élet élvonalának egy-egy képviselõje és színházi elõadások szórakoztatják a közönséget a balatonfenyvesi Balatonparkban.


A Balatonpark, azaz a helyreállított balatonfenyvesi sportstadion tavaly nyáron kezdte meg mûködését azzal a céllal, hogy a Dél-Balaton egyik kulturális centrumává váljon.
A július 30-án kezdõdõ koncertsorozatot az Edda Mûvek nyitja, fellép majd Demjén Ferenc, a TNT, az Anna and the Barbies, a Supernem, Majka és Curtis, a Kelemen Kabátban, a Hooligans, az Unisex, Caramel, Zséda, a Karthago, a Takáts Tamás Blues Band, amely többek között itt ünnepli majd megalakulásának 25 éves évfordulóját.
A programsorozat részeként a színházi elõadásokat kedvelõk Marc Camoletti Félrelépni tilos! címû vígjátékát láthatják a Fregoli Színház vendégjátékaként, olyan szereplõkkel, mint Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Heller Tamás, Timkó Eszter vagy Andrádi Zsanett. Ugyancsak a Fregoli Színház elõadásában, Magyar Attila, Hajdú Steve és Szakács Tibor fõszereplésével látható majd a Retro szerelem, avagy özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak címû vígjáték.
A programsorozat utolsó eseménye lesz augusztus 22-én a Hobo 70 címû születésnapi szuperkoncert. Hobo, azaz Földes László nemcsak a zenekarával, hanem Ady-estjével is szórakoztatni fogja a nagyérdemût.
A koncertek és elõadások után DJ-k biztosítanak zenét hajnalig.

 

MTI - Kanizsa2015-07-27 07:06:00


További hírek:


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:10 - Emlékül